Teraz jest 27 lis 2020, 05:44


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 4   [ Posty: 31 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 24 maja 2015, 16:07 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2015, 15:57
Posty: 104
Ejm w dlc nadzorca ja juz zniszczylem antene i mam leciec do wulkanu i atlasui jest filmik jak wylatuje tym samolotem i wtedy robi sie czarny ekran i juz moge tylko kompra zresetowac co jest ok pozdro


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 24 maja 2015, 16:45 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sty 2013, 20:11
Posty: 1816
Gra w: Warframe, Stellaris, czeka na MEA
1) Gra oryginalna?
2) Znaki interpunkcyjne i przestankowe mile widziane.

_________________
Obrazek

Polecam gierkę ;)

Shep: Ha!
Kasumi: Znalazłeś próbkę DNA?
Shep: Nie, kartę kredytową.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 24 maja 2015, 17:26 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2015, 15:57
Posty: 104
Tak gra oryginalna brat ją kupił chyba tydzień po premierze i ostatnio ja zainstalowałem bo jedynke przeszłem.Tam jest ta scenka że Szepard wylatuje tym młotem ze stacji i wtedy robi się czarny ekran ale tło słychać tylko nic nie widać no i nie idzie nic zrobić nawet często przez procesy nie idzie gry wyłączyć czyli zawiesza system. Ja szukałem w google tam kilka osób ma ten sam problem i nikt nie znalazł odpowiedzi ;/// próbowałem reinstalować 3 razy i to nic nie daje. Obniżałem grafike też nic.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 24 maja 2015, 18:00 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2015, 10:40
Posty: 1014
Gra w: LoL,M&B:W,Trylogia ME
Wszystkie patche są? Wyłącz dodatkowe efekty typu ziarno itp.
Podobny problem występuje w handlarzu cieni.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 24 maja 2015, 18:08 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2015, 15:57
Posty: 104
przecież mówie że obniżałem grafike a ziarno zawsze mam wyłączone bo to niepotrzebny szajs. gra spatchowana do najnowszej wersji. Nikt mi nie pomoze???? ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 24 maja 2015, 18:35 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2015, 10:40
Posty: 1014
Gra w: LoL,M&B:W,Trylogia ME
Zainstaluj ponownie DLC.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 24 maja 2015, 19:07 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2011, 13:39
Posty: 1244
Metoda alternatywna, to przejście kawałka gry na twoim save, a przynajmniej tego krytycznego momentu, ale, jest jedno ale, ktoś musi mieć identyczną wersję gry i dokładnie te same dlc co ty, inaczej nie da się wczytać stanu gry.

_________________
N7 HQ
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 24 maja 2015, 19:36 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2015, 15:57
Posty: 104
The PolishGamer napisał(a):
Zainstaluj ponownie DLC.


ty jestes jakis ulomny czy tylko udajesz? przeciez napisalem ze juz reinstalowalem 3 razy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

////////////

A kto mi przejdzie na moim savie?? wszystko stracone............. do kitu z takim czymś ale jestem zly!!!!!!!!!!!!!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 24 maja 2015, 19:59 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2015, 10:40
Posty: 1014
Gra w: LoL,M&B:W,Trylogia ME
Miałem ten sam problem i podaje rozwiązania. Powodzenia z problemem.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 24 maja 2015, 20:26 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sty 2013, 20:11
Posty: 1816
Gra w: Warframe, Stellaris, czeka na MEA
DLC ściągnięte ze strony BW?
Karwasz napisał(a):
A kto mi przejdzie na moim savie?? wszystko stracone............. do kitu z takim czymś ale jestem zly!!!!!!!!!!!!!!!!

Odrobinę wyluzuj, to po pierwsze. Po drugie, tak jak napisał benioxxl, możesz znaleźć kogoś kto ten fragment ci przejdzie, ale ta osoba musi mieć tylko te dlc, które ty w obecnej chwili posiadasz.
I jeszcze jedno - nikt nie przejdzie ci tego fragmentu gry, jeśli nie podasz jakie dlc posiadasz.

_________________
Obrazek

Polecam gierkę ;)

Shep: Ha!
Kasumi: Znalazłeś próbkę DNA?
Shep: Nie, kartę kredytową.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 4   [ Posty: 31 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules