Teraz jest 27 lis 2020, 08:36


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 4   [ Posty: 31 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 24 maja 2015, 20:34 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2011, 13:39
Posty: 1244
Otóż to, napisz dokładnie co masz, wrzuć gdzieś save, jak będzie się zgadzać z moją wersją to przejdę ten fragment w nocy.

_________________
N7 HQ
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 25 maja 2015, 00:28 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2015, 15:57
Posty: 104
Mam wszystkie dlc z broniami i pancerzami i dodatki fabularne prócz projektu hefajstos. Ktos tak tez ma????


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 26 maja 2015, 20:17 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2015, 15:57
Posty: 104
Ejm pomoże ktoś/..........


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 26 maja 2015, 20:30 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 maja 2015, 22:07
Posty: 334
kilka pomysłów uniwersalnych
1. przeinstaluj calusieńką grę, wszystko, wszystko (dlc + gra)
2. zobacz czy masz spatchowane - 1.02 bodajże
3. przeskanuj kompa jakimś malware czy coś
4. sprawdź sterowniki do karty graficznej (bo tak kiedyś schrzaniła mi się trójka po formacie)
5. pokombinuj ze składem drużyny - ktoś pisał że wziął na misję mirande i jacoba i mu ruszyło :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 26 maja 2015, 20:32 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2015, 10:40
Posty: 1014
Gra w: LoL,M&B:W,Trylogia ME
1 Kliknij napraw grę w kliencie origin.
2 wyłącz ziarno ,bloom ,dynamiczne cienie
3 w razie konieczności reinstall DLC
4 albo gry.
5 czasami na błędy pomaga usunięcie pliów config w dokumentach

Mi pomogło same wyłączenie efektów dodatkowych
Posiadam tylko dodatki fabularne

Svek skan malware nie pomoże zmiana składu też prawdobodobnie.

Stery aktualne muszą być oczywiście. Patch najnowszy też.


Ostatnio edytowano 26 maja 2015, 20:37 przez The PolishGamer, łącznie edytowano 3 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 26 maja 2015, 20:34 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 maja 2015, 22:07
Posty: 334
ludzie też piszą w necie, że po prostu za n-tym razem im ruszyło i tyle


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 26 maja 2015, 21:06 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2011, 13:39
Posty: 1244
Z tymi sterami to różnie bywa, kiedyś nie mogłem odpalić DA2, dopiero wgranie starszych sterowników pomogło. W ME2 ekrany często się długo ładują, może poczekaj z dziesięć minut to załapie :), ja nie mam wszystkich dlc, więc ze stanem gry raczej nie pomogę.

_________________
N7 HQ
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 27 maja 2015, 01:13 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2015, 15:57
Posty: 104
Jezuuu ludzie czytajcie to co ja pisze!!!!!!!!!!! ciagle mi radzicie ze mam zrobic to i tamto a ja juz to zrobilem tylko wy nie czytacie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz milion razy robilem reinstal gry i dlc. Obnizalem grafe wylaczalem rozne efekty pobieralem nowe stery do karty. Wybor mirandy i jacoba nic nie daje CO ROBIC???????????


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 27 maja 2015, 11:37 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sty 2013, 20:11
Posty: 1816
Gra w: Warframe, Stellaris, czeka na MEA
Po pierwsze - wziąć głęboki oddech i nie denerwować się tak bardzo, bo wypisywanie takich postów na forum nie pomoże w rozwiązaniu twojego problemu.
Po drugie - może twój komputer nie spełnia wymagań gry? Ewentualnie masz zabugowaną kopię gry. I nie odpowiedziałeś na moje pytanie - skąd ściągnąłeś dodatek?

_________________
Obrazek

Polecam gierkę ;)

Shep: Ha!
Kasumi: Znalazłeś próbkę DNA?
Shep: Nie, kartę kredytową.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 27 maja 2015, 17:04 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2015, 15:57
Posty: 104
tak mój komp nie spełnia wymagań buahahahah xDDD a dlc mam od bioware za pinkty


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 4   [ Posty: 31 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules