Teraz jest 28 lis 2020, 10:12


Napisz wątekOdpowiedz Strona 3 z 4   [ Posty: 31 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 27 maja 2015, 17:09 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 gru 2014, 13:45
Posty: 337
Lokalizacja: Malmö
Gra w: ME Andromeda, Warframe
Widzisz, trafiłeś na forum, gdzie nooby nie potrafią ci pomóc ;) Chyba pora poszukać nowego, co dla wszystkich będzie z pożytkiem.

_________________
N7 HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 27 maja 2015, 18:25 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2015, 15:57
Posty: 104
nie wiem sam skoro juz wszystko zostalo wyprobowane i wgl nic nie dziala to ja nie wiem co robic dalej tylko ze ja tera mam 22 godziny gry w plecy i kto mi ten czas zwroci??????


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 27 maja 2015, 18:41 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sty 2013, 20:11
Posty: 1816
Gra w: Warframe, Stellaris, czeka na MEA
Chłopie, to tylko gra.... Wróć do niej jak ochłoniesz, może wtedy też coś w plikach styknie i przejdziesz na spokojnie to dlc.

_________________
Obrazek

Polecam gierkę ;)

Shep: Ha!
Kasumi: Znalazłeś próbkę DNA?
Shep: Nie, kartę kredytową.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 27 maja 2015, 20:13 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2011, 13:39
Posty: 1244
Wczytaj sobie grę sprzed nadzorcy i graj dalej, ewentualnie pomoc techniczna, powinni tam być ludzie mądrzejsi od nas ;)

_________________
N7 HQ
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 27 maja 2015, 20:15 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 gru 2014, 13:45
Posty: 337
Lokalizacja: Malmö
Gra w: ME Andromeda, Warframe
Karwasz napisał(a):
nie wiem sam skoro juz wszystko zostalo wyprobowane i wgl nic nie dziala to ja nie wiem co robic dalej tylko ze ja tera mam 22 godziny gry w plecy i kto mi ten czas zwroci??????


Ja na samego ME 3 poświęciłem ponad 1600 godzin i też mi dziady nie zwrócili nic z tego czasu. Mówię Ci, szukaj lepiej innej gry. Nie zawracaj sobie głowy badziewiem :P

_________________
N7 HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 27 maja 2015, 22:27 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2015, 15:57
Posty: 104
1600 godzin ciekawe na co nie ma takiej mozliwosci musialbys gre przechodzic ze 20 razy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 27 maja 2015, 22:54 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sie 2012, 12:31
Posty: 2424
Gra w: Batmen
A multiplayer? Oglądanie osiągnięć? Ustawienia graficzne? Tworzenie postaci? Przerwa na siku? = 1600 h

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 27 maja 2015, 23:00 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2011, 13:39
Posty: 1244
A przecież to nie rekord, niektórzy maja dwa razy tyle :)

_________________
N7 HQ
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 28 maja 2015, 03:46 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 gru 2014, 13:45
Posty: 337
Lokalizacja: Malmö
Gra w: ME Andromeda, Warframe
Karwasz napisał(a):
1600 godzin ciekawe na co nie ma takiej mozliwosci musialbys gre przechodzic ze 20 razy


Mało jeszcze wiesz o tej grze, jak się okazuje... :)

_________________
N7 HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam czarny ekran w nadzorcy
PostNapisane: 28 maja 2015, 05:19 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sty 2013, 20:11
Posty: 1816
Gra w: Warframe, Stellaris, czeka na MEA
@Skeczor,
przechodzenie po raz n-ty, aby sprawdzić co by było gdyby, multi, rozpoczęcie od nowa, bo wyszło nowe dlc, multi, przeczytanie kodeksu od deski do deski, krzyczenie na znajomych w multi, ponowne rozpoczęcie od nowa, bo wyszedł nowy patch, przytulaniec od Basi ;)

_________________
Obrazek

Polecam gierkę ;)

Shep: Ha!
Kasumi: Znalazłeś próbkę DNA?
Shep: Nie, kartę kredytową.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 3 z 4   [ Posty: 31 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules