Teraz jest 29 lis 2020, 15:56


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem - NON-TLK
PostNapisane: 08 paź 2016, 15:54 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2012, 09:15
Posty: 191
Lokalizacja: Ambergris
Gra w: HoMM WOG
Witam.
Po długaśnej przerwie postanowiłem ponownie przejść trylogię i niestety napotkałem problem. Po misji na Horyzoncie kiedy tylko podejdę do terminala zaczyna się cut-scenka a ja mam do wyboru tylko zbadaj które nie zawiera treści, pojawia się też napis NON-TLK
Mam oczywiście oryginał, zakupiłem też kilka dodatków (angielskich) i zainstalowałem je po polsku. Ostatnim razem (kilka lat temu) wszystko działało, teraz początkowo nawet gra się nie uruchamiała.
Dodam że dodatki mam na liście na koncie Origin, jeżeli to któryś z nich nawala jak je odinstalować?

_________________
N7 HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem - NON-TLK
PostNapisane: 14 lis 2016, 21:52 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2012, 09:15
Posty: 191
Lokalizacja: Ambergris
Gra w: HoMM WOG
Jedyne obejście które znalazłem to zmiana języka na angielski a po cut-scence znowu na polski, do samej misji nie podchodzę.

_________________
N7 HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules