Teraz jest 28 lis 2020, 13:46


Napisz wątekOdpowiedz Strona 7 z 8   [ Posty: 78 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Shadow Broker i Arrival
PostNapisane: 05 maja 2013, 14:28 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 17 kwi 2013, 10:50
Posty: 121
Lokalizacja: Lublin
Gra w: Mass Effect, Xcom 2, Tomb Raider, Horizont Zero Dawn, Ghost Recon
Oba dodatki fabularnie wystepują dopiero po ataku na statek zbieraczy kiedy możemy lecieć na Illium.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Shadow Broker i Arrival
PostNapisane: 22 maja 2013, 16:50 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 23 wrz 2012, 21:13
Posty: 1267
Moment.

A czy Shadow Broker, nie powinien dziać się w momencie, kiedy to właśnie lecimy na Illum?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Shadow Broker i Arrival
PostNapisane: 09 cze 2013, 13:58 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lut 2012, 11:01
Posty: 599
Lokalizacja: Elizjum
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin.
@Up
Słuszne spostrzeżenie.

_________________
Nassana Dantius: Shepard ale ty nie żyjesz!
Shepard: Już mi lepiej.


Origin: michaledek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Problem z Arrivalem
PostNapisane: 23 cze 2013, 16:40 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sty 2011, 16:41
Posty: 501
Gra w: Dragon Age:P i 2; Trylogia Mass Effect; Assassin's Creed 1-3; Wiedźmin 1 i 2
Nie wiem czy istnieje już podobny temat, w każdym razie ja go nie znalazłem. A mianowicie chodzi o to że ostatnio zainstalowałem Arrivala, pomęczyłem się trochę ze spolszczeniem i wszystko ładnie działało. Na drugi dzień gdy postanowiłem sobie pograć, włączyłem ME2, nacisnąłem ,,Wznów'' i... nic, nawet nie zaczęło się wczytywać, żaden save nie działa, próbowałem zainstalować jeszcze raz ale nic to nie dało, nie wiem co robić. Proszę o pomoc i z góry dziękuje ;)

Przeniesiony do podobnego.
Nie mnóż niepotrzebnie tematów jeżeli nie musisz.
WSW


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Shadow Broker i Arrival
PostNapisane: 28 lip 2013, 10:40 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2011, 11:28
Posty: 1151
Gram w ME2 w wersje angielski dubbing, polskie napisy + wszystkie DLC. Po misji na Horyzoncie dostałem informację o nowej wiadomości w terminalu. Kiedy podszedłem tam moja postać od razu przeniosła się do kajuty Sheparda, pojawiło się kółko dialogowe, ale bez żadnych opcji do wyboru. Wkurzyłem się i zainstalowałem arrival ponownie, ale teraz nagle cała gra jest full english...

EDIT: Okej, już sobie poradziłem.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Shadow Broker i Arrival
PostNapisane: 29 lip 2013, 19:06 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Miałem to samo, tylko, że problem dotyczył Shadow Brokera. W dodatku gra w połowie DLC mi crashowała i musiałem reinstalować całą grę. Jak dałeś sobie z tym radę?

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Shadow Broker i Arrival
PostNapisane: 30 lip 2013, 19:47 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2011, 11:28
Posty: 1151
Po prostu reinstalowałem całą grę. A później zamiast bawić się z plikami gry użyłem tego programu:

http://forum.gexe.pl/topic/21794-narzed ... seffect-2/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Shadow Broker i Arrival
PostNapisane: 31 lip 2013, 19:18 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Aha. Czyli nic nowego. ^^ Myślałem, że udało Ci się jakoś to załatwić bez reinstalacji.

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Shadow Broker i Arrival
PostNapisane: 01 sie 2013, 09:20 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 mar 2012, 19:16
Posty: 230
Lokalizacja: Kielce
Gra w: Dragon Age ME3.2,1, M&B Warband, Wiedźmin1, 2
U mnie jak grę wywala do pulpitu w trakcie Arrival lub Shadow Broker nie mogę wczytać save- obszar nieznany i brak możliwości wczytania. Sposób mój to przed udaniem się do lokacji z DLC robię save i restartuję komputer. Wychodzi mi na to, że dodatek trzeba przejść za jednym podejściem. W przypadku śmierci postaci ładują się savy, ale jak gra skraszuje to nie. Jest na to jakieś rozwiązanie?

_________________
Wszystkie sprawy śmierć zamyka.
Lecz przedtem może jeszcze rozbłysnąć czyn szlachetny.
Godny tych, którzy z bogami walczyli.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Shadow Broker i Arrival
PostNapisane: 01 sie 2013, 10:29 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 kwi 2012, 22:17
Posty: 1129
Lokalizacja: Sverige
Gra w: Mass Effect 3;2;1, Skyrim, Oblivion
Zapytam wprost - macie aby na pewno oryginalne gry i dodatki? ^^ Dziwię się dlatego, że ja nigdy (dosłownie) nie miałem absolutnie żadnych - może za wyjątkiem multi - problemów z serią ME, a wiem, że nawet wgranie spolszczenia do anglojęzycznej wersji podstawki lub dlc, powoduje czasem wywalanie gry.

_________________
Origin ID: Dr_Someone

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 7 z 8   [ Posty: 78 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules