Teraz jest 04 gru 2020, 17:31


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Arrival - Error po wejściu do labolatorium
PostNapisane: 02 kwi 2012, 23:48 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 05 sty 2012, 01:02
Posty: 30
Witam,
Problem polega na tym, że po uratowaniu Pani Doktor potrzebują pójść moją postacią zobaczyć wyniki ich badań a zarazem dowody na to, że Żniwiarze przybędą. Po przekroczeniu pierwszych drzwi automatycznie MassEffect2.exe wywala mi błąd. Czy ktoś już miał takie problemy z tym DLC lub jest jakaś dobra duszyczka, która mogłaby skończyć misję na moim save'ie i zapisać mi na Normalndii? Szkoda mi zmarnować 22h gry a niestety nie mam żadnego save'u spoza tego DLC.. Ostatni save jaki mam jest na 16h gry, więc średnio..


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Arrival - Error po wejściu do labolatorium
PostNapisane: 03 kwi 2012, 00:20 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lut 2012, 20:19
Posty: 198
Lokalizacja: Chrzanów
Gra w: Mass Effect 1, 2, 3, Wiedźmin I i II
A to błąd rodzaju: "MassEffect.exe wykonał nieprawidłową operacją i zostanie zamknięty", czy coś bardziej kreatywnego się wyświetla?

_________________
Life is just a ride in amusement park. - William Melvin "Bill" Hicks


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Arrival - Error po wejściu do labolatorium
PostNapisane: 03 kwi 2012, 06:32 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 05 sty 2012, 01:02
Posty: 30
Dluzszy komunikat ale wydaje mi sie, ze gdyby przelozyc to na normalne to podobny sens by wyszedl. Ok 16 zrobie screena i wrzuce ;) za ewentualne bledy przepraszam - jest 7 rano, spalem 1h i pize z,tel.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Arrival - Error po wejściu do labolatorium
PostNapisane: 05 kwi 2012, 12:08 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 05 sty 2012, 01:02
Posty: 30
Sory, że post pod postem, ale chce uaktualnić temat.

Błąd nie jest jednak błędem masseffect.exe tylko Microsoft Visual C++ Runtime Library
Komunikat wygląda tak:

Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!

This application has requested the Runtime to terminate it in an
unusual way.

(..) [ ścieżka dostępu do masseffect.exe]
Please contact the application's support team for more information.

"
czy ktoś wie jak to naprawić? ;) Lub może być tak miły i przyjąć mój save w swoje łapy i dokończyć tą misję i zapisać będąc już na Normandii? ;) Gdyż niestety ostatni zapis przed rozpoczęciem tej misji mam 6h wstecz..


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules