Teraz jest 19 paź 2019, 06:02


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 15 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Poziom broni
PostNapisane: 10 mar 2012, 14:47 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 13 mar 2011, 13:49
Posty: 56
Witam serdecznie. Wiecie może w jaki sposób można zwiększyć poziomy broni powyżej 5? Chodzi mi o te ulepszenia, których możemy dokonywać w hangarze Normandii, bo mimo, że już poziom 5 zakupiłem już dawno kolejne się nie odblokowują. Z góry dzięki za pomoc ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Odp: POZIOM BRONI
PostNapisane: 10 mar 2012, 16:08 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lut 2012, 22:29
Posty: 218
Gra w: Trylogia ME, Władca Pierścieni-Bitwa na Północy, DA, Deus Ex.
To jest full. W multi można do 10 poziomu. Podobno przy przechodzeniu drugi raz singla także.

_________________
Pozdrawiam
Paweł


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: POZIOM BRONI
PostNapisane: 10 mar 2012, 16:30 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 13 mar 2011, 13:49
Posty: 56
Okey,dzięki za info


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Poziom broni
PostNapisane: 12 mar 2012, 08:02 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 mar 2012, 03:12
Posty: 62
Lokalizacja: Poznań
Gra w: ME3
Trzeba przejść 2 raz singla(za zebranie drugi raz tej samej broni podnosi też poziom i nie trzeba kupować ulepszeń).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Poziom broni
PostNapisane: 13 mar 2012, 13:24 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lut 2012, 20:18
Posty: 769
Lokalizacja: SSV Normandy
Gra w: seria Mass Effect,Wiedźmin 2,Sacred,seria Assassins Creed,DMC4,Dragon Age i wiele innych
Trzeba spróbować jeszcze raz przejść singla.

_________________
Origin:Neronix
XFIRE:Neronix


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Poziom broni
PostNapisane: 06 kwi 2012, 17:20 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 kwi 2012, 16:57
Posty: 565
Lokalizacja: Wrocław
Gra w: Mass Effect, Shogun 2:Total War, Dragon Age, Witcher
Dzięki, to z tym awansowaniem broni tez mnie męczyło

_________________
"Na wojnie - zwycięstwo,
w pokoju - czuwanie,
w śmierci - ofiara"

Motto Szarej Straży

"Ten świat nie potrzebuję bohaterów, potrzebny jest zawodowiec"
Wiedźmin 3:Dziki Gon


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Poziom broni
PostNapisane: 06 kwi 2012, 21:42 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2012, 13:33
Posty: 320
Lokalizacja: Warszawa
Gra w: Mass Effect 3
Trexorius napisał(a):
Trzeba przejść 2 raz singla(za zebranie drugi raz tej samej broni podnosi też poziom i nie trzeba kupować ulepszeń).

Dokładniej- Trzeba zimportować postać z ME3.

_________________
Obrazek
"I am a Gamer.
Not because I don't have a life,
but because I choose to have many."


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Poziom broni
PostNapisane: 07 kwi 2012, 08:01 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 kwi 2012, 16:57
Posty: 565
Lokalizacja: Wrocław
Gra w: Mass Effect, Shogun 2:Total War, Dragon Age, Witcher
Hej ja przeszedłem 2 razy ME 3 z importowaną postacią i nic, czy coś źle zrobiłem?

_________________
"Na wojnie - zwycięstwo,
w pokoju - czuwanie,
w śmierci - ofiara"

Motto Szarej Straży

"Ten świat nie potrzebuję bohaterów, potrzebny jest zawodowiec"
Wiedźmin 3:Dziki Gon


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Poziom broni
PostNapisane: 06 maja 2012, 21:11 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2012, 13:59
Posty: 138
Lokalizacja: Opole
Gra w: Mass effect i Dragon Age - całe serie
Kanzaki - 1) Musisz importować postać z ME3 do ME3, importy z poprzednich części się nie liczą (a przynajmniej na to wygląda mi twój problem), a jakby co to w edytorze save'ów jest opcja zaznaczenia, że postać jest "importowana" z ME3 do ME3 - sam sprawdziłem w Raw, działa.

_________________
Tak jakby ktoś ktoś zachciał zagrać w LoLa: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 0100129099 - link rejestracyjny, działa jak każdy inny, z tym że za jego użycie skorzysta także właściciel linku.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Poziom broni
PostNapisane: 08 maja 2012, 07:52 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 kwi 2012, 16:57
Posty: 565
Lokalizacja: Wrocław
Gra w: Mass Effect, Shogun 2:Total War, Dragon Age, Witcher
Ok dzięki

_________________
"Na wojnie - zwycięstwo,
w pokoju - czuwanie,
w śmierci - ofiara"

Motto Szarej Straży

"Ten świat nie potrzebuję bohaterów, potrzebny jest zawodowiec"
Wiedźmin 3:Dziki Gon


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 15 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules