Teraz jest 19 paź 2019, 04:39


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 15 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Poziom broni
PostNapisane: 15 maja 2012, 21:02 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 10 sty 2012, 12:26
Posty: 67
Lokalizacja: Kaczkowo
Gra w: Mass Effect 1, 2 i 3, AC:R, AC:B, Castlevania LoS
zebrałem drugi raz M-8 Mściciela w prologu na ziemi i wyndikatora i jeszcze katne, modliszkę i shirukena, wszystkim bronią podskoczył do 8. Na normandii mogłem te bronie do 10 polepszyć oraz od 5 do 10: upiora, paladyna i czarną wdowę ( ale to pewnie dlatego że one za 1-szym przechodzeniem gry były do kupienia w biurze zamówień widm) a resztę broni polepszyłem do poziomu 7. Moje pytanie brzmi czy reszta broni podskoczy mi do 10 poziomu kiedy je drugi raz zbiorę ?? ( np M-96 motyka w akademii grissoma ) ??


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Poziom broni
PostNapisane: 15 maja 2012, 21:16 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lut 2012, 22:29
Posty: 218
Gra w: Trylogia ME, Władca Pierścieni-Bitwa na Północy, DA, Deus Ex.
Powinny wszystkie bronie podskoczyć, które miałeś przy pierwszym przejściu.

_________________
Pozdrawiam
Paweł


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Poziom broni
PostNapisane: 01 cze 2012, 14:19 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 kwi 2012, 16:57
Posty: 565
Lokalizacja: Wrocław
Gra w: Mass Effect, Shogun 2:Total War, Dragon Age, Witcher
A jak zdobędę 10 lvl broni w multi do w singlu tez będę miał ten poziom?

_________________
"Na wojnie - zwycięstwo,
w pokoju - czuwanie,
w śmierci - ofiara"

Motto Szarej Straży

"Ten świat nie potrzebuję bohaterów, potrzebny jest zawodowiec"
Wiedźmin 3:Dziki Gon


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Poziom broni
PostNapisane: 21 cze 2012, 12:24 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 09 mar 2012, 21:59
Posty: 342
Gra w: ME3, Crysis 3 (xbox) , GTAIV
Niestety nie . Bronie z multi nie są liczone do sp .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Poziom broni
PostNapisane: 15 sty 2013, 22:50 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 kwi 2012, 17:07
Posty: 620
Gra w: na serio kogoś to interesuje?
luki9914 napisał(a):
Niestety nie .


Dlaczego "niestety"? Co za ludzie, wszystko chcieliby dostawać na srebrnej tacy... Może jeszcze gra niech sama się przejdzie...

_________________
Poddajcie się! Albo nie, będzie zabawniej.


Charles Saracino: Skoro oni chcą dopiąć swego używając broni, to dlaczego my nie możemy?
Urdnot Wrex: Bo mają większe spluwy?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 15 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 14 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules