|
Autor |
Wiadomość |
IKSWID
|
Tytuł: Re: Bestia Napisane: 09 maja 2012, 23:05 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
|
Brakuje takiego czegoś jak walka z Kejranem w Wieśku 2, pełnych kliknąć, i cut scenek no cóż szkoda;(
|
|
Góra |
|
 |
|
czester5i
|
Tytuł: Re: Bestia Napisane: 12 maja 2012, 19:15 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin 2, HeroesV, Risen 2, Anno 1404, Skyrim, Batman, Dragon Age
|
Thompkins mówiąc o bestii ma na myśli jaguara
|
|
Góra |
|
 |
tomciopogromcio
|
Tytuł: Re: Bestia Napisane: 13 maja 2012, 01:03 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
Ten mogilny pająk jest dość silny, jak mamy walczyć z nim prawie na starcie gry, jak ja. Za pierwszym razem z 1/4 hp mu zjechałem i już ja i Patty nie żyliśmy  . Kolejnym takim wyzwaniem był dopiero pożeracz gnomów ;].
|
|
Góra |
|
 |
IKSWID
|
Tytuł: Re: Bestia Napisane: 14 maja 2012, 01:46 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
|
W sumie był łatwy, aczkolwiek irytujący był jego język który połykał nasze bronie, to zadawało największą trudność.
|
|
Góra |
|
 |
maserton
|
Tytuł: Re: Bestia Napisane: 14 maja 2012, 06:45 |
|
Niedzielny gracz |
 |
Gra w: Risen 3, World Of Tanks, Gothic 3
|
Odpowiedź jest prosta. Vasco mówi, że są dwie drogi do obozu piratów. Jedna prowadzi przez dżungle - jest bardzo niebezpieczna - a druga przez tunel. Vasco mówi Ci, żebyś uważał i poszedł w dobrą stronę. Jak idzie się przez ten tunel, to za nim jest most. Przechodząc most są dwie drogi - lewa, prawa - i tylko jedna prowadzi do piratów - lewa. Idąc w prawo napotkamy jaskinie w której jest GHUL. I to właśnie on jest tą bestią, która pożera inkwizycje. Sprawdzone na 100% bo pamiętam jak grałem.
|
|
Góra |
|
 |
tomciopogromcio
|
Tytuł: Re: Bestia Napisane: 14 maja 2012, 08:51 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
Nie on, mówi by przed mostem, nie iść na północ, więc na bank o mogilnym pająku, który też jest silniejszy od ghula. Najsilniejszy przeciwnik na tej wyspie. No pożeracz gnomów, właśnie dlatego był trudny, zwłaszcza, że na początku nie wiedziałem to mi pożarł muszkiet dwulufowy (powinienem cały czas trzymać go na dystans), ale nie wczytywałem i potem wykańczałem go długo włócznią tytanów.
|
|
Góra |
|
 |