Teraz jest 08 sie 2020, 09:47


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Tytan Ziemi
PostNapisane: 07 sty 2013, 22:27 
Casual
Casual

Dołączył(a): 07 sty 2013, 22:01
Posty: 3
Rzucam harpunem Wrony w paszczę demona. Po czterech celnych rzutach ukazuje się filmik w którym bezimienny jest zrzucany na ziemię i zabawa zaczyna sie od nowa. Wykonałem ponad trzydziesci kolejek, gra staje się nudna. Czy tak długo jeszcze, czy to bug, czy coś robię nie tak ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Tytan Ziemi
PostNapisane: 08 sty 2013, 15:38 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 cze 2010, 08:08
Posty: 351
Gra w: The best game ever - Gothic.
Nie zauważyłeś, że jak jesteś już na grzbiecie tytana, to musisz klikać jeszcze jakieś przyciski (o których przecież gra informuje podpowiedzią), żeby dostatecznie go dobić? :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Tytan Ziemi
PostNapisane: 08 sty 2013, 20:22 
Casual
Casual

Dołączył(a): 07 sty 2013, 22:01
Posty: 3
Nie ma żadnych podpowiedzi. Inaczej nie byłoby tego postu.
Coś mi chodziło po głowie i przestawiłem w ustawieniach na łatwy i wszystkie podpowiedzi, ale miga tylko, że tytan, oraz owalny biały wskaźnik z kropką.
Czy mam klikać na postaci, czy wciskać jakiś klawisz?
Wstyd sie przyznać, ale spróbowałem nawet kodu Kill, niestety nie wyszło. Pewnie źle go w pośpiechu wpisałem.
( w konsoli oczywiście )
Możesz podać mi tekst podpowiedzi ? Tytan stał sie nudny i hamuje całą grę. ;(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Tytan Ziemi
PostNapisane: 09 sty 2013, 15:46 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 gru 2010, 14:35
Posty: 117
Ta kropka to pewnie klawisz myszki. Jak Bezi2 na niego wskakuje to trzeba naciskać bodajże lewy klawisz.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Tytan Ziemi
PostNapisane: 09 sty 2013, 18:47 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 cze 2010, 08:08
Posty: 351
Gra w: The best game ever - Gothic.
Ja grałem na trudnym poziomie i podpowiedzi były, zapewne można je włączyć w opcjach. Nie mam teraz zainstalowanej gry, ani żadnego save'u, także nie powiem ci dokładnie, co to była za podpowiedź, ale myślę, że ten filmik wszystko wyjaśnia: :)
http://www.youtube.com/watch?v=76fJ7tSsF3A


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Tytan Ziemi
PostNapisane: 09 sty 2013, 20:08 
Casual
Casual

Dołączył(a): 07 sty 2013, 22:01
Posty: 3
Dziękuję wszystkim. Nie przypuszczałem, że ten owal z kropką jest podpowiedzią.
Przywracam poprzednie ustawienia i do roboty. Ahoj przygodo ! :p1:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules