Teraz jest 08 sie 2020, 22:46


Napisz wątekOdpowiedz Strona 3 z 8   [ Posty: 80 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 03 maja 2012, 10:58 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 maja 2012, 10:24
Posty: 27
Kilka ciekawszych:
time x - zmiana czasu w grze[zamiast x podać godzinę]
addcrew - dodawanie załogi[zasadniczo można dodać każdego, ale tylko te postacie pojawią się na statku - Patty, Chani, Venturo, Bones, Jaffar, Hawkins, Eldric, Crouse, Harlok]
goto cryh - przenosi nad do pokoju z zestawem Helperów[można m.in. odblokować DLC, wyuczyć się wszystkich umiejętności lub zmienić wybory dokonane podczas gry]
Spoiler:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 03 maja 2012, 12:12 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 maja 2012, 19:19
Posty: 2
Mam problem z włączeniem konsoli. Wpisuje szybko w trakcie gry pommes i nic klikam ` i tez nic żadna konsola się nie otworzyła.
Wiecie co zrobić żeby ją uruchomić??


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 03 maja 2012, 12:35 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 maja 2012, 15:49
Posty: 7
mi też nie zawsze się udawało - wpisuj pommes tak długo aż z boku ekranu pojawi Ci się napis informujący o tym, że "Test Mode" został włączony :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 03 maja 2012, 13:01 
Casual
Casual

Dołączył(a): 03 maja 2012, 12:59
Posty: 11
nie wiem o co chodzi ale konsola nie chce mi się uruchomić. Wpisuje pommes przez kilka minut i nic.
Może trzeba uruchomić grę z jakims parametrem??? Mam windowsa Viste


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 03 maja 2012, 13:16 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 02 maja 2012, 01:38
Posty: 95
Spróbuj więc tego:
http://www.worldofrisen.de/download_61.htm


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 03 maja 2012, 13:25 
Casual
Casual

Dołączył(a): 03 maja 2012, 12:59
Posty: 11
Dzięki Crow ale to też nie działa. Naciskam F3 i wyskakuje mi okno ekwipunku i się zamyka.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 03 maja 2012, 13:34 
Casual
Casual

Dołączył(a): 03 maja 2012, 12:59
Posty: 11
Czy tylko mi nie działą ta konsola :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 03 maja 2012, 14:10 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 02 maja 2012, 01:38
Posty: 95
Okno ekwipunku powiadasz? Powinna Ci się otworzyć mapa... Ten program działa tak, że automatycznie wstukuje "POMMES" w odpowiednim tempie (czyli jakby "podczepia" Ci się na chwilę pod klawiaturę). P i O nie robią nic więc nie ma efektu, ale M uruchamia mapę i właśnie to powinno się stać po wciśnięciu F3.

A może zmieniałeś ustawienie klawiszy?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 03 maja 2012, 14:12 
Casual
Casual

Dołączył(a): 03 maja 2012, 12:59
Posty: 11
Sorki jednak uruchamia się mapa ale tylko na chwilke potem znika. Nic nie zmieniałem a test mode nigdzie nie pisze jak nacisne F3 albo wpiszę pommes


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 03 maja 2012, 14:22 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 02 maja 2012, 01:38
Posty: 95
I po lewej nie pojawia się napis TEST MODE? Tylda nie uruchamia konsoli?

Może uruchom grę z prawami admina?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 3 z 8   [ Posty: 80 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules