Teraz jest 08 sie 2020, 23:59


Napisz wątekOdpowiedz Strona 8 z 8   [ Posty: 80 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 22 maja 2012, 16:33 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32
Posty: 112
Przytrzymaj Lewy CTRL + K
(nie działa bez pommes)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 24 maja 2012, 13:32 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2012, 19:15
Posty: 80
Kody się przydały. Oto mój pierwszy filmik w risen 2. Nie bądźcie zbyt surowi :aniol:

http://www.youtube.com/watch?v=sUF6cBvH ... ature=plcp


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 24 maja 2012, 18:33 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 31 gru 2011, 19:21
Posty: 186
Po wpisaniu komendy goto cryh w celu odblokowania tych DLC przenosi mnie do pomieszczenia w którym nic nie ma, tylko jakieś schody prowadzące donikąd
Da się coś z tym zrobić by odblokować te wszystkie DLC bardzo proszę o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 26 maja 2012, 09:21 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32
Posty: 112
Po zaktualizowaniu gry przez Steam nie da się już odblokować DLC kodami.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 26 maja 2012, 13:50 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 01 maja 2012, 19:45
Posty: 129
jest może kod na zepsutą grzechotkę? bo nie mam tego l.przedmiotu bo zabiłem tego ducha, a tylko tego mi brakuje

_________________
Nothing is true, everything is permitted


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 09 cze 2012, 13:42 
Casual
Casual

Dołączył(a): 09 cze 2012, 13:26
Posty: 1
nie moge otworzyć konsoli wpisuje pommes i nic,wie ktoś oco chodzi?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 09 cze 2012, 16:25 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 31 gru 2011, 19:21
Posty: 186
Pisz pommes powoli, aż do skutku. Czasem trzeba kilka, kilkanaście razy powtórzyć ale zawsze w końcu Test mode zostanie aktywowany


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 12 sie 2012, 13:40 
Casual
Casual

Dołączył(a): 11 sie 2012, 14:00
Posty: 5
Mam taki problemik... Potrzebuję Ostrza Zew Duszy (mam 2 Rękojeści, a w Magazynie w Auntigii na pięterku nie ma skrzyni z ostrzem) więc uruchamiam, konsolę, wklepuję kod na ostrze... i pojawia mi się info:

'give It_SoulCaller_Blade' done.
0 items added to PC Hero's inventory ( each 1 times ) .

Oczywiście potrzebnego itemka nie ma... Wie ktoś o co chodzi?

edit:
Ok, już nieważne, znalazłem Ostrze bez kodów :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 05 wrz 2012, 16:55 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 maja 2012, 14:27
Posty: 34
Gra w: Risen 2 Dark Waters,Risen,Dragon Age 2,The Witcher,Gothic 2 NK,Blades Of Time
to dobrze ; )

_________________
Bartosz


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konsola z kodami
PostNapisane: 13 wrz 2012, 11:15 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 lut 2012, 13:48
Posty: 6
Jak naprawić strzelbę Bartolo (która jest muszkietem) jak się ma ją z kodów? Misję wykonałem już dawno a strzelbę Bartolo naprawił sobie sam.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 8 z 8   [ Posty: 80 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules