Teraz jest 17 sie 2019, 17:24


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Co chwile zmienia się pora dnia
PostNapisane: 29 kwi 2010, 11:25 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 kwi 2010, 15:38
Posty: 16
Gra w: Risen :)
Strasznie mnie to wku***a, mianowicie ekran strasznie mi miga bo kilka razy na sekundę zmienia mi się pora dnia! Raz jest jasno, raz pada deszcz, by po sekundzie było strasznie ciemno. Co się dzieje?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Co chwile zmienia się pora dnia
PostNapisane: 29 kwi 2010, 11:56 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32
Posty: 549
Lokalizacja: Serwer GW
Gra w: Skyrim, Orcs Must DIe, Dungeon Siege III, Deus Ex: Bunt Ludzkości, Super Meat Boy
Masz procesor AMD Athlon x2 :)

Silnik Genome właśnie ma ten problem z tymi procesorami. Oto antidotum:

http://risen.info.pl/remository/Patche/ ... 3w-AMD-X2/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Co chwile zmienia się pora dnia
PostNapisane: 28 sie 2014, 19:46 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 sie 2014, 19:44
Posty: 1
Witam mam ten sam problem z grą, a podany w odpowiedzi link nie działa. Proszę o pomoc, z góry dziękuję. :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 15 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules