Teraz jest 19 sie 2019, 17:36


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 7 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z kodami
PostNapisane: 16 sie 2010, 11:16 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 01 lip 2010, 20:32
Posty: 35
Gram w Risen od pewnego czasu i ciagle slysze o tych kodach ze takie fajne,uzyteczne...Wiec sobie wstukalem taki jeden na zloto ale nie dziala.A czy te kody w ogole dzialaja na komputer :watpliwosc: Bo byc moze to ja sie pomylilem.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodami
PostNapisane: 16 sie 2010, 11:53 
Casual
Casual

Dołączył(a): 15 sie 2010, 20:06
Posty: 9
Gra stoi na silniku Gothic 3, a w Gothic 3 kod na złoto też nie działał ;) Spróbuj wpisać na wszystkie zbroje, sprzedaj je i masz kasę ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodami
PostNapisane: 26 sie 2010, 16:04 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 01 lip 2010, 20:32
Posty: 35
Ale te kody w ogole nie dzialaja wpisalem to slowo i nic,wcisnolem tylde a nastepnie pare kodow pokolei i nic.Nie wiem czy u mnie te kody dzialaja.Pomocy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodami
PostNapisane: 27 sie 2010, 12:37 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32
Posty: 549
Lokalizacja: Serwer GW
Gra w: Skyrim, Orcs Must DIe, Dungeon Siege III, Deus Ex: Bunt Ludzkości, Super Meat Boy
a wpisujesz np. give czy tam spawn przed właściwym kodem?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodami
PostNapisane: 01 wrz 2010, 19:14 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 01 lip 2010, 20:32
Posty: 35
Ale kiedy wpisuje ''minsky''to nic sie nie dzieje nie ma zadnych slow oszukiwanie wlaczone ani nawet nie ma zadnego miejsca na wpisanie kodow.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodami
PostNapisane: 01 wrz 2010, 19:31 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32
Posty: 549
Lokalizacja: Serwer GW
Gra w: Skyrim, Orcs Must DIe, Dungeon Siege III, Deus Ex: Bunt Ludzkości, Super Meat Boy
Dziwną masz wersję gry.. na mojej to działa. Możę patch 1.10?

Wpisujesz normalnie szybko minsky podczas gry, tak? Musisz szybko.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodami
PostNapisane: 04 paź 2010, 08:37 
Casual
Casual

Dołączył(a): 04 paź 2010, 08:28
Posty: 4
Finn napisał(a):
Gram w Risen od pewnego czasu i ciagle slysze o tych kodach ze takie fajne,uzyteczne...Wiec sobie wstukalem taki jeden na zloto ale nie dziala.A czy te kody w ogole dzialaja na komputer :watpliwosc: Bo byc moze to ja sie pomylilem.

Ten działą u mnie kod na złoto:
Kod:
give It_Gold xx

Za xx podajeszile chcesz złota np give It_Gold 5000
Dodam że działają mi te kody bez patcha 1.10


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 7 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules