Teraz jest 19 cze 2019, 09:26


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: suwak
PostNapisane: 13 mar 2012, 16:52 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 mar 2012, 16:29
Posty: 1
gdy chce kupić cos u handlarzy i chce uzyc suwaka zeby kupic powiedzmy 100 strzal z 250 i wywala mnie do windowsa i pojawia sie komunikat(w załączonym pliku) prosze o pomoc


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: suwak
PostNapisane: 13 mar 2012, 17:37 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lut 2012, 11:09
Posty: 271
Lokalizacja: Warszawa
Gra w: Skyrim,Mass Effect
Posiadasz oryginalną wersję gry ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: suwak
PostNapisane: 13 mar 2012, 18:20 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32
Posty: 549
Lokalizacja: Serwer GW
Gra w: Skyrim, Orcs Must DIe, Dungeon Siege III, Deus Ex: Bunt Ludzkości, Super Meat Boy
pytanie jak wyżej, jeśli tak to reinstalacja i patch http://risen.info.pl/remository/Patche/ ... h-1.10-PL/, jeśli chcesz możesz potem jeszcze walnąć nieoficjalny http://risen.info.pl/remository/Patche/ ... atch-1.20/

ale ogólnie to dziwny błąd, nawet jak na wersję bez patcha

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 12 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules