Teraz jest 21 cze 2021, 07:48


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Crysis 3 Patch 1.3
PostNapisane: 05 kwi 2013, 15:42 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sty 2013, 15:48
Posty: 82
Lokalizacja: Kielce
Gra w: Crysis 1-2-3
Siemanko.

Dodano nowy path 1.3
Jak twórcy mówią naprawiono większość nieciągłości i błędów.
http://www.mycrysis.com/news/crysis_3/c ... es-and-q-a <---- KILIK

Mam nadzieje ze będzie wam się grało lepiej :)

_________________
ZAWSZE W GOTOWOŚCI


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Crysis 3 Patch 1.3
PostNapisane: 05 kwi 2013, 18:04 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lut 2013, 15:43
Posty: 106
Nie testowałem na MP czy nadal są crashe, ale większość na mycrysis która miała ten problem nadal go ma.
PS dziś też Origin aktualizował mi Crysisa 3, nie wiem czy to kolejny patch biorąc pod uwagę to, że 1.3 został wcześniej ściągnięty.

edit: info jest o tym nawet na mycrysis
Cytuj:
To address some performance issues that arose with the release of Patch 1.3, a small update has been released. Please update your game by downloading when prompted, or by right-clicking on the Crysis 3 icon and selecting "Check for Update" in Origin.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Crysis 3 Patch 1.3
PostNapisane: 05 kwi 2013, 18:42 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sty 2013, 15:48
Posty: 82
Lokalizacja: Kielce
Gra w: Crysis 1-2-3
Mi tez sie właśnie aktualizował crysis pomyślałem ze wyszedł nowy patch no i wbiłem na str główną i oto jest :P

_________________
ZAWSZE W GOTOWOŚCI


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Crysis 3 Patch 1.3
PostNapisane: 05 kwi 2013, 20:09 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lut 2013, 15:43
Posty: 106
Potestuję w przyszłym tygodniu czy coś klatek więcej i mniej crashy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Crysis 3 Patch 1.3
PostNapisane: 06 kwi 2013, 20:41 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 22 sty 2013, 18:02
Posty: 35
Gra w: M&B Warband, Crysis 3, Bioshock Infinite
Na początku, np: na Chinatown mialem ok. 90 FPS a teraz 40...
Po tym patchu użycie karty spadło do 40%!!! Karta bez podkręcania też nawet nie dyszy, podkręcenie nic nie zmienia 1120/1550. A w furmakru wszystko gra, w demie 3dmarka 11, GPU= 10000 punktów, CPU= 6300.
Kiedy jest zadyma na serwie, to procek ma użycie 60%... Coś jakby mi blokowało ilość klatek. V-sync wyłączony i w grze i w AMD catalyst... Jakieś pomysły? :S Nie da się grać przez to.
P.S W innych grach karta daje z siebie wszystko.
Moje GPU Asus HD 7950 TOP OC 1120/1550
CPU I5 3470 OC 3.4 GHz
@edit Problem rozwiązany, musiałem jeszcze raz zwiększyć maksymalne TDP :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Crysis 3 Patch 1.3
PostNapisane: 10 kwi 2013, 14:15 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lut 2013, 15:43
Posty: 106
U mnie klatki chyba nawet ciut wzrosły, a gra jest dużo stabilniejsza :) i nie wywala w MP


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules