|
Autor |
Wiadomość |
DarthEagIe
|
Tytuł: Re: Wrażenia z Zimowego Zlotu Napisane: 05 sty 2013, 22:56 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Dragon Age ME3.2,1, M&B Warband, Wiedźmin1, 2
|
To jest mit- tak jak ze zwierciadłem na bazyliszka  Ja próbuję wódką czystą się wyleczyć. 
_________________ Wszystkie sprawy śmierć zamyka. Lecz przedtem może jeszcze rozbłysnąć czyn szlachetny. Godny tych, którzy z bogami walczyli.
|
|
Góra |
|
 |
|
Assgard vas Neema
|
Tytuł: Re: Wrażenia z Zimowego Zlotu Napisane: 05 sty 2013, 23:04 |
|
InSkyrim |
 |
Dołączył(a): 18 lip 2012, 21:16 Posty: 685 Lokalizacja: Częstochowa
Gra w: Mass Effect, Dead Space, Dragon Age, Wiedźmin, TES, Assassin's Creed, Prince of Persia,
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Wrażenia z Zimowego Zlotu Napisane: 05 sty 2013, 23:40 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Nieźle musieliście się bawić na tym zlocie, aż Wam zazdroszczę. Muszę się wybrać na, któryś ze zlotów, bo to już co półroczna impreza cykliczna.
A zadowoleni jesteście z ośrodka?
Baran się udał?
Rozważcie może opcje by wrócić tam ze zlotem za rok?
I tak czytam te Wasze relacje i jedna rzecz mnie zaciekawiła. Dlaczego mówicie, że prezes jest jak Chiny. Czym sobie zasłużył na to porównanie?
_________________ KP - PTP
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |
Mordin
|
Tytuł: Re: Wrażenia z Zimowego Zlotu Napisane: 05 sty 2013, 23:45 |
|
Status Widmo |
 |
Dołączył(a): 19 lis 2011, 20:04 Posty: 861 Lokalizacja: Opolszczyzna
Gra w: AC 1-4, Mass Effect 1-3, Resident Evil 1-6, Silent Hill 1-4
|
Ośrodek jest bardzo przyzwoity, był dopiero po remoncie. Ja tam na nic nie narzekałem odnośnie ośrodka. Baran niezbyt się udał i musieli nam go upiec w kuchni, bo było za zimno na pieczenie go na zewnątrz, a szkoda. Ale i tak było wielkie ognisko. Może i tam wrócimy jak będzie większa ilość chętnych. Wtedy możemy liczyć na zniżkę  Co do mnie to się nie wypowiadam xD
_________________ Letni Zlot GameWalk! => viewtopic.php?f=44&t=15033
|
|
Góra |
|
 |
Kepason
|
Tytuł: Re: Wrażenia z Zimowego Zlotu Napisane: 06 sty 2013, 00:00 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Porównanie Prezesa do Chin to element "Ody" pochwalnej, która została ułożona przeze mnie z pomocą kilku osób.  "Prezesie, jesteś jak Chiny."  Edit: "Prezesie nasz kochany jaki jesteś wyjebany Prezesie jesteś jak Chiny Mimo, że nie masz dziewczyny Zloty organizujesz I o forsę dupy trujesz Kochamy cię nad życie Żyjemy z tobą jak w Madrycie Wielbimy wszystko co powiesz Mimo że, mieszkasz w Grodkowie Ta oda była do ciebie Niech twój gniew nas nie zajebie" Proszę, oda do wglądu. Uwaga, występuje niecenzuralne słownictwo. 

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo
tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Wrażenia z Zimowego Zlotu Napisane: 06 sty 2013, 00:12 |
|
Nałogowiec |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Wrażenia z Zimowego Zlotu Napisane: 06 sty 2013, 00:34 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Ja sobie tłumaczę, że prezes jest Wielki i stąd te Chiny 
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Wrażenia z Zimowego Zlotu Napisane: 06 sty 2013, 00:46 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: gry
|
Czytam to czytam i zazdroszczę, że nie mogę jeździć na tego typu imprezy, niestety wiek nie pozwala i możliwe, że rodzice. Pozostaje mi oglądać zdjęcia i filmiki ze zlotów i czytać relacje tych, którzy tam byli. EDIT. Mógłby ktoś wrzucić filmiki i zdjęcia, które są do pobrania przez torrenta na jakiś inny upload (z torrenta mi wolno pobiera) nie muszą być całe mogą być oddzielnie, byłbym bardzo wdzięczny.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
loneirus
|
Tytuł: Re: Wrażenia z Zimowego Zlotu Napisane: 06 sty 2013, 01:20 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Wolno pobiera, bo torrent jest świeży i mało osób seeduje. Ja po samym pobraniu trzymałem jeszcze przez parę godzin plik na liście i przez parę następnych dni również potrzymam. Dzielenie na części będzie oznaczać wymóg zastosowania jakiegoś hostingu - najczęściej darmowego, a to już jest zabawa.
|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Wrażenia z Zimowego Zlotu Napisane: 06 sty 2013, 01:37 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: gry
|
Czyli jak więcej osób pobierze to szybciej się będzie pobierać? Ok, tu mają być wasze wrażenia ze zlotu, a nie moje problemy z torrentami. Najwyżej pobiorę sobie to potem.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
Ostatnio edytowano 06 sty 2013, 01:39 przez diablodevil, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
 |