|
Autor |
Wiadomość |
Mordin
|
Tytuł: Re: Letni zlot GameWalk! 9 - 16 sierpień 2013 Napisane: 16 lut 2013, 23:49 |
|
Status Widmo |
 |
Dołączył(a): 19 lis 2011, 20:04 Posty: 861 Lokalizacja: Opolszczyzna
Gra w: AC 1-4, Mass Effect 1-3, Resident Evil 1-6, Silent Hill 1-4
|
Zawsze na zlotach są części oficjalne i nieoficjalne. Bo nie dasz na relacje ze zlotu zdjęć z imprez, więc nie dziw się, że są tylko foty z części oficjalnych.
_________________ Letni Zlot GameWalk! => viewtopic.php?f=44&t=15033
|
|
Góra |
|
 |
|
waber
|
Tytuł: Re: Letni zlot GameWalk! 9 - 16 sierpień 2013 Napisane: 17 lut 2013, 00:00 |
|
Wiedźma z Głuszy |
 |
Dołączył(a): 12 maja 2010, 12:04 Posty: 4289 Lokalizacja: Korcari
Gra w: Wiedźmin, DA, Skyrim
|
Vizeron, a czego spodziewasz się po oficjalnych fotkach? Nie bardzo wiem, czego tak naprawdę oczekujesz po takim spotkaniu, pisząc o swym pragnieniu przeżycia dobrej "wakacyjnej przygody" - brzmi to co najmniej dwuznacznie, nie mniej jednak można ustalić, że jako pierwszy na zlocie pokażesz cycki - ja przeszkód nie widzę  PS. Od razu dodam, że osobiście nie będę mieć czasu na branie udziału w powyższej konkurencji, gdyż jestem już umówiona na tańce z Mordinem  I przestań marudzić - pakuj manele, zbieraj kasę i widzimy się wszyscy na zlocie - nie ma możliwości, żeby impreza w tak zacnym gronie nie była udana 
_________________ "Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."
|
|
Góra |
|
 |
Dr_Someone
|
Tytuł: Re: Letni zlot GameWalk! 9 - 16 sierpień 2013 Napisane: 17 lut 2013, 00:00 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 14 kwi 2012, 22:17 Posty: 1129 Lokalizacja: Sverige
Gra w: Mass Effect 3;2;1, Skyrim, Oblivion
|
Mordin napisał(a): Poczytaj relacje. Wszystko jest opisane. Sorry, ale nie wyobrażam sobie kogo mogą zachęcić te relacje? Kilka zdjęć na których widać kilkunastu uczestników, zdawkowe opisy konkursów, zero relacji z przebiegu dzień po dniu i wpisy na forum osób "zachwyconych". Dobrze się razem bawicie i gratuluję, trzymam za Was kciuki, ale nie sądzę, żeby Wasze relacje ze zlotów były w stanie "porwać Naród". A nazwa? Bardziej by pasowała "impreza dla znajomych z forum..."
_________________ Origin ID: Dr_Someone
|
|
Góra |
|
 |
Mordin
|
Tytuł: Re: Letni zlot GameWalk! 9 - 16 sierpień 2013 Napisane: 17 lut 2013, 00:10 |
|
Status Widmo |
 |
|
Kto chce to pojedzie, a kto nie to i nawet reklama w telewizji go nie przekona 
|
|
Góra |
|
 |
Dr_Someone
|
Tytuł: Re: Letni zlot GameWalk! 9 - 16 sierpień 2013 Napisane: 17 lut 2013, 00:15 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 14 kwi 2012, 22:17 Posty: 1129 Lokalizacja: Sverige
Gra w: Mass Effect 3;2;1, Skyrim, Oblivion
|
|
Góra |
|
 |
waber
|
Tytuł: Re: Letni zlot GameWalk! 9 - 16 sierpień 2013 Napisane: 17 lut 2013, 00:24 |
|
Wiedźma z Głuszy |
 |
Dołączył(a): 12 maja 2010, 12:04 Posty: 4289 Lokalizacja: Korcari
Gra w: Wiedźmin, DA, Skyrim
|
Jose napisał(a): Sorry, ale nie wyobrażam sobie kogo mogą zachęcić te relacje? Kilka zdjęć na których widać kilkunastu uczestników, zdawkowe opisy konkursów, zero relacji z przebiegu dzień po dniu i wpisy na forum osób "zachwyconych". Dobrze się razem bawicie i gratuluję, trzymam za Was kciuki, ale nie sądzę, żeby Wasze relacje ze zlotów były w stanie "porwać Naród". A nazwa? Bardziej by pasowała "impreza dla znajomych z forum..." Jakaś dziwna faza księżyca jest, czy co? Bo jakoś nie łapię skąd ten wyrzut w powyższej wypowiedzi ( "impreza dla znajomych z forum..."). Na zlot może pojechać każdy, kto chce poznać osobiście innych użytkowników Gamewalk - Ty też możesz być "znajomym z forum" - zależy to tylko i wyłącznie od Ciebie. Być może będziesz pierwszą osobą, która napisze relację z przebiegu zlotu dzień po dniu, a nawet godzina po godzinie, skoro to jest dla Ciebie najważniejsze, a może po prostu będziesz się dobrze bawił z innymi graczami i zrozumiesz dlaczego nikt dotychczas nie miał czasu i ochoty na pisanie takowych relacji?  Osobiście mam w nosie "porywanie narodu" i nie ma dla mnie znaczenia czy na zlocie będzie 20 czy 100 osób, za to wkurzają mnie nieuzasadnione jęki i krytyka czegoś, o czym ma się jedynie mgliste pojęcie, dlatego błagam - jeśli ktoś nie jest zainteresowany zlotem, nie lubi takich imprez, nie chce poznać ludzi, z którymi na co dzień rozmawia na forum, niech to zachowa dla siebie - nie róbmy z tego wątku klasycznej "Narzekalni".
_________________ "Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."
|
|
Góra |
|
 |
Vizeron
|
Tytuł: Re: Letni zlot GameWalk! 9 - 16 sierpień 2013 Napisane: 17 lut 2013, 00:25 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
|
Nie marudzę próbuje się czegoś jak narazie bezskutecznie dowiedziec bo jeśli mam wydać 500 zł albo lepiej i spędzić tydzień czasu na oglądaniu prezentacji to trochę średnia opcja. A co do zdjęć to dla mnie jak najbardziej zdjęcia z imprez na zachętę;) Waber oczywiście pierwsze co to cycki na wolności obowiązkowo hehe. Nie miałem akurat czegoś takiego na myśli przed zlotem jest festiwal w Jarocinoe i Woodstock i być może ostróda więc tego typu przygody będą zaspokojone^^ Raczej chodziło mi o takie dobre poczucie klimatu fantazy. A póki co ludzi nie znam żadnych z forum więc dla samych ludzi to raczej się nie porwe. Zresztą do sierpnia to jeszcze zdążę zostać potępiony na tym forum Na potępienie, to se trza zasłużyć  PS. Rozumiem, nikt nie chce spędzać całych dni na prezentacjach (osobiście brzydzę się tą czynnością ze względów zawodowych) - jeśli masz jakieś własne pomysły na rozkręcenie imprezy zlotu, to napisz o tym, każdy pomysł może okazać się cenny. Ognicho, kiełbachę i gitarę chcą chyba wszyscy  waber
_________________ "Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy"
Aedd Gynvael-Przybysz
|
|
Góra |
|
 |
Elfu
|
Tytuł: Re: Letni zlot GameWalk! 9 - 16 sierpień 2013 Napisane: 17 lut 2013, 00:42 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: W oczekiwaniu na AC3, AC4, DA2, W3
|
To dopiero 3 zlot, co nie oznacza nawet 3 letniej jego 'historii' (skoro daty nie są cykliczne), a niektórzy oczekują nie wiadomo czego. Dajcie tej imprezie trochę czasu. Nie będzie od razu występów Jay'a Willsona (to tylko przykład). Chodzi przede wszystkim o zabawę. Komuś nie bardzo pasuje, że wyda 500zł za tygodniowe oglądanie prezentacji, ale nie bierze pod uwagę, że ludzie prowadzący ową prezentację robią to z własnej woli i dla uciechy ogółu, a nie za odpowiednim wynagrodzeniem. Cel jest prosty: Integracja powiązana z tematyką gier. Za owe 500zł przez tydzień jest łóżko w środku lasu, 3 posiłki i 150zł do wydania na własne potrzeby, a nie tylko oglądanie prezentacji  To jest tylko część oficjalna. Raz można wyłożyć tyle kasy by samemu się przekonać, jak to jest na takim zlocie  W błoto kasa nie idzie, w końcu tydzień spania i jedzenia za to jest 

"Trzeba żyć, a nie tylko istnieć"
III Zlot GameWalk ID: Imperator Orzammaru
|
|
Góra |
|
 |
Mordin
|
Tytuł: Re: Letni zlot GameWalk! 9 - 16 sierpień 2013 Napisane: 17 lut 2013, 00:55 |
|
Status Widmo |
 |
|
Planowane są też dwa ogniska i dwie imprezy na przemian  Czyli cztery wieczory na siedem będą zapełnione. Po za tym będą gry i zabawy towarzyskie, sesje RPG etc.
|
|
Góra |
|
 |
DarthEagIe
|
Tytuł: Re: Letni zlot GameWalk! 9 - 16 sierpień 2013 Napisane: 17 lut 2013, 01:18 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Dragon Age ME3.2,1, M&B Warband, Wiedźmin1, 2
|
Będę tam. I już mi się nie wymkniesz. A palić ogniska będziem palić codziennie. Odpowiedzialnie. 40 lat minęło i mam to w d*pie. 
_________________ Wszystkie sprawy śmierć zamyka. Lecz przedtem może jeszcze rozbłysnąć czyn szlachetny. Godny tych, którzy z bogami walczyli.
|
|
Góra |
|
 |