Autor |
Wiadomość |
Aharo
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 19 sie 2013, 13:43 |
|
Niedzielny gracz |
 |
Dołączył(a): 21 lut 2013, 20:32 Posty: 33 Lokalizacja: Okolice Gdańska
|
whiteshadow86 napisał(a): Aharo, podziękowania dla raportu  Dziękuję w imieniu chłopaków jak i w swoim Informacja na temat zdjęć! Właśnie rozpoczynam udostępnianie zdjęć osobą które mi wysłały na prywatną wiadomość swoja maile, kto jeszcze tego nie zrobił niech jak najszybciej mi owego maila podeśle bo naprawdę jest co oglądać Chciałbym także przeprosić za opóźnienia ze zdjęciami oraz uprzedzić (NIE WIEM DLACZEGO TAK JEST) w niektórych folderach zdjęcia są nie po kolei - jeśli chodzi o cykl dnia. Według dni jest wszystko okej. Życzę miłego oglądania !  EDIT: Słodkie forum blokuje mi już wysyłanie PW :O Folder ze zdjęciami jest dostępny pod TYM linkiem. 
|
 |
|
xaan691
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 19 sie 2013, 16:02 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Mass Effect 1-3, Crysis1-3, Gears of war 1-4, Stalker 1, Red Faction Gurila, MORTAL KOMBAT
|
wróciłam dzisiaj. to było coś pieknego. pozdrawiam wszystkich, na zimowym musze byc.
|
 |
Zefi
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 19 sie 2013, 17:16 |
|
RON |
 |
Gra w: Banowanie ;]
|
Aharo, fotki piękne - dzięki serdeczne dla Ciebie i reszty chłopaków z Raportu 
|
|
Góra |
|
 |
Issa
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 19 sie 2013, 20:37 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: gra słów
|
obejrzałam-jestem pod wielkim wrażeniem-pozdrawiam całą ekipę  ...ojjj chciałoby się więcej!!!
_________________ Issa
|
|
Góra |
|
 |
Aharo
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 19 sie 2013, 20:43 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
Issa napisał(a): obejrzałam-jestem pod wielkim wrażeniem-pozdrawiam całą ekipę  ...ojjj chciałoby się więcej!!! Więcej? Twe życzenie może się spełnić na zimowym zlocie. 
|
 |
ZagDrassil
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 20 sie 2013, 12:15 |
|
Volus Mercenary |
 |
Dołączył(a): 06 mar 2012, 17:56 Posty: 570 Lokalizacja: Okolice Warszawy
Gra w: RPG (wszelkie, wręcz nałogowo)
|
Aharo napisał(a): Folder ze zdjęciami jest dostępny pod TYM linkiem.  Wiecie może, czy da się jakoś dostać do tych zdjęć nie posiadając i nie zakładając konta google?
_________________ Forever Lost - dryfując po obrzeżach szaleństwa, wypatruję krańca udręki. "To chodź, Zag, idziemy na platynkę, we dwóch se pykniemy!" - złota myśl Chudzieńkiego

|
|
Góra |
|
 |
Kepason
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 20 sie 2013, 12:54 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
ZagDrassil napisał(a): Aharo napisał(a): Folder ze zdjęciami jest dostępny pod TYM linkiem.  Wiecie może, czy da się jakoś dostać do tych zdjęć nie posiadając i nie zakładając konta google? Niestety Zagu. Będziesz musiał przełamać swoje przekonania i ten jeden raz założyć konto, dając dodatkowe kilka dolców wstrętny korporacjom. 

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo
tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com
|
|
Góra |
|
 |
Angi vel Klakier
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 20 sie 2013, 17:44 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: TES, The Dark Eye - Memoria, Mass Effect, Dragon Age, Wiedźmin, HOMM, DMC,Disciples
|
Kepason napisał(a): ZagDrassil napisał(a): Aharo napisał(a): Folder ze zdjęciami jest dostępny pod TYM linkiem.  Wiecie może, czy da się jakoś dostać do tych zdjęć nie posiadając i nie zakładając konta google? Niestety Zagu. Będziesz musiał przełamać swoje przekonania i ten jeden raz założyć konto, dając dodatkowe kilka dolców wstrętny korporacjom.  Niekoniecznie. Ja mam maila na onecie, wpisałam swojego e-maila i hasło i mnie załadowało. Ale nie wiem, czy podawałeś już swojego Aharowi.  '
|
|
Góra |
|
 |
Aharo
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 24 sie 2013, 18:25 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
Panie i Panowie, po żmudnej i ciężkiej pracy wreszcie udało mi się wybrać odpowiednie materiały - z ponad 70 'gigowego" zbioru nagrań - do krótkiej relacji ze zlotu. Nie udało się niestety zamieścić wszystkiego, działo się naprawdę wiele i jeśli zostało coś pominięte to przepraszam. Jeśli chodzi o inne materiały to oczywiści będą się one na bieżąco od przyszłego tygodnia pojawiać w sieci tj. prelekcje, konkursy itp. A samą relację z III Zlotu możecie obejrzeć pod TYM linkiem. Miłego oglądania 
|
 |
Amu
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 25 sie 2013, 09:27 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: ME3, ME2, ME, AC, AC2, DA, DA2, Skyrim, AliceMR
|
Łaaaaaa, moja morda na youtube  Czemu nie jestem nickiem podpisany?  Teraz mnie złapią xD Ale genialny film 
_________________ -My system has adapted. No moRe negative Reaction to you anymoRe. That's how we suRvive. -Is it how we survive? Adapting? -To a cold, oR inteR-species contact, yes. To the ReapeRs, no.
*Pierwszy Playboy Orzammaru.*
|
|
Góra |
|
 |