|
Autor |
Wiadomość |
Kepason
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 25 sie 2013, 11:02 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
|
Assgard vas Neema
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 26 sie 2013, 15:02 |
|
InSkyrim |
 |
Dołączył(a): 18 lip 2012, 21:16 Posty: 685 Lokalizacja: Częstochowa
Gra w: Mass Effect, Dead Space, Dragon Age, Wiedźmin, TES, Assassin's Creed, Prince of Persia,
|
|
Góra |
|
 |
Jorvika
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 27 sie 2013, 20:26 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Dragon Age, Wiedźmin
|
Hej, wrzuciłam pierwsze foty na dysk google, jak ktoś jeszcze chce proszę o maile na PW 
_________________ Najfajniejsze są elfy i inne chłopaki , a najlepsze imprezy są pod "9-tką"
|
|
Góra |
|
 |
Robinskateboard
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 27 sie 2013, 23:08 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Dołączył(a): 18 lip 2012, 20:43 Posty: 35 Lokalizacja: Pabianice
Gra w: Gothic 2 Noc Kruka,Silent Hill 2,League of Legends.
|
Fotki dostałem,dzięki ogromne :* ale musiałem poprosić o jakiś dziwny dostęp do nich,jakbyś dostała że jakiś Robinskateboard albo coś w tym guście chce dostępu do zdjęć to proszę mi pozwolić 
|
|
Góra |
|
 |
DarthEagIe
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 08 paź 2013, 00:28 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Dragon Age ME3.2,1, M&B Warband, Wiedźmin1, 2
|
Chciałbym przeprosić moje współtowarzyszki podróży z Lidzbarka do Działdowa. Mogliśmy to załatwić w 40 minut- ale zj **ałem. Zabłądziłem jak jak jakiś gówniarz w samochodzie od taty. Mam jedynie nadzieję, że daliśmy radę. PS: obiecałem zawieźć Was do Warszawy- nadal aktualne:P Grzesiu, cieszę się, że dajesz znaki życia, ale nie przeklinaj tu, proszę  pozdro, waber
_________________ Wszystkie sprawy śmierć zamyka. Lecz przedtem może jeszcze rozbłysnąć czyn szlachetny. Godny tych, którzy z bogami walczyli.
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Wspomnienia ze zlotu-Lidzbark Welski Napisane: 08 paź 2013, 07:20 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Hah, Lidzbark to chyba zmora nawigacyjna  Jadąc do Działdowa też nieco zabłądziłam i zdążyłyśmy z koleżanką na stację dosłownie na 30 sekund przed odjazdem pociągu. Wyłącznie dlatego, że ostatni odcinek skróciłam przez dworzec PKS i jakiś trawniczek  Ciekawe gdzie będziemy błądzić przyszłego lata... 
|
Góra |
|
 |