|
Autor |
Wiadomość |
Mordin
|
Tytuł: Re: Zlot fanów Mass Effect i Dragon Age Napisane: 14 cze 2012, 17:03 |
|
Status Widmo |
 |
Dołączył(a): 19 lis 2011, 20:04 Posty: 861 Lokalizacja: Opolszczyzna
Gra w: AC 1-4, Mass Effect 1-3, Resident Evil 1-6, Silent Hill 1-4
|
Dałem już informację o kubku w pierwszym poście. Tam na bieżąco uzupełniam informację.
_________________ Letni Zlot GameWalk! => viewtopic.php?f=44&t=15033
|
|
Góra |
|
 |
|
LEGION346
|
Tytuł: Re: Zlot fanów Mass Effect i Dragon Age Napisane: 14 cze 2012, 17:37 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Gra w: Większość gier :P
|
Niech Handlarz Cieni zrobi no niewiem ... 20 lub 30 koszulek bo jednak każdy chciałby mieć taką pamiątkę 
_________________ Niedo bórse ksupo wodu jetru dno ści zczy ta niem. NIEMOŻESZ PRZECZYTAĆ , SPRÓBUJ SYLABAMI
|
|
Góra |
|
 |
Mordin
|
Tytuł: Re: Zlot fanów Mass Effect i Dragon Age Napisane: 14 cze 2012, 17:38 |
|
Status Widmo |
 |
|
Kubki też są pamiątkami. A robienie dla każdego koszulki w innym rozmiarze też kosztuje.
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Zlot fanów Mass Effect i Dragon Age Napisane: 14 cze 2012, 17:46 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Jeśli byłby problem ze zrobieniem koszulek w różnych rozmiarach dla wszystkich przez Handlarza Cieni to przecież można się chyba umówić, żeby każdy we własnym zakresie zamówił sobie koszulkę (gdzieś w punkcie albo przez Allegro). Ustalić np jakiś jeden wspólny GameWalk'owy napis, a każdy by sobie już do tego dodał jaki chce rysunek z ME lub DA. Do sierpnia dużo czasu i myślę, że każdy by zdążył, jeśli oczywiście chęci by starczyło 
|
Góra |
|
 |
Mordin
|
Tytuł: Re: Zlot fanów Mass Effect i Dragon Age Napisane: 14 cze 2012, 17:48 |
|
Status Widmo |
 |
|
Vadi, wtedy by było najwygodniej. Inaczej to by było za duże zamieszanie. A kubki można hurtowo zamówić. 8 zł to nie majątek, a też jest pamiątka. Zresztą ja tam wole kubek niż koszulkę.
|
|
Góra |
|
 |
Nana
|
Tytuł: Re: Zlot fanów Mass Effect i Dragon Age Napisane: 14 cze 2012, 17:50 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
Gra w: DA, Mass Effect, Wiedźmin 2, Skyrim
|
Koszulki są fajne, ale kubki bardziej uniwersalne. Nie mówię, żeby każdy miał idealnie dopasowany rozmiar koszulki, bo to nie pokaz mody, ale wszyscy jesteśmy różni, na jednego rozmiar XXL będzie za mały, ktoś inny w L będzie wyglądał jak w pelerynie, więc jeśli to mają być jedyne dostępne rozmiary, to jestem raczej za kubkami, bo nie uśmiecha mi się pomykać po Krakowie w koszulce do kolan 
_________________ "My decydujemy tylko o tym jak wykorzystać czas, który nam dano." - J.R.R. Tolkien, "Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia"
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Zlot fanów Mass Effect i Dragon Age Napisane: 14 cze 2012, 17:55 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Nana - popieram, bo w koszulce rozmiaru L też bym wyglądała jak w kiecce  Ale jakby co jestem gotowa wyposażyć się w stosowny "uniform" na własna rękę.
|
Góra |
|
 |
Mordin
|
Tytuł: Re: Zlot fanów Mass Effect i Dragon Age Napisane: 14 cze 2012, 17:59 |
|
Status Widmo |
 |
|
We własnym zakresie koszt nie jest duży. sprawdzałem i do 15 zł. Własny nadruk, czyli każdy zaprojektuje sobie jaki zechce. Ale po zamknięciu listy i tak kto chętny będzie mógł zamówić sobie kubek z motywem z gry.
|
|
Góra |
|
 |
ZagDrassil
|
Tytuł: Re: Zlot fanów Mass Effect i Dragon Age Napisane: 14 cze 2012, 18:17 |
|
Volus Mercenary |
 |
Dołączył(a): 06 mar 2012, 17:56 Posty: 570 Lokalizacja: Okolice Warszawy
Gra w: RPG (wszelkie, wręcz nałogowo)
|
A czemu by nie oba dodatki? Kto będzie chciał - bierze kubek, kto będzie chciał - weźmie koszulkę, a jeszcze inni skuszą się na i to, i to.
Rozmawiałem z koleżanką, która zajmuje się koszulkami i powiedziała, że mogłaby się za to zabrać. Przedstawię jej alternatywę dla koszulek - nie będzie problemu z rozmiarami, będzie kilka możliwości kolorystycznych. Co do oprawy graficznej też mogą się tym zająć - projekty mogą podesłać. Jeśli logo ma się opierać jedynie na "GameWalk" to nie będzie problemu, jeżeli zaś na EA i produkcjach ME i DA - wtedy potrzebna będzie zgoda (jeśli pomysł przejdzie, szczegóły podeślę roelce). Cena za koszulkę z grafiką do rozmiaru A4 to ok. 32 złociszy. Koszulki są z FOTL-a, gramatura 190g/m^2, nadruk się nie spiera i ogólnie jakość bardzo dobra. Osobiście myślałem, by to było coś w rodzaju - logo z przodu i nick z tyłu - wtedy koszt będzie większy (bo więcej nadruku) i zależny od ilości zamówień. Grafiki powyżej A4 też są możliwe, ale też większy koszt.
_________________ Forever Lost - dryfując po obrzeżach szaleństwa, wypatruję krańca udręki. "To chodź, Zag, idziemy na platynkę, we dwóch se pykniemy!" - złota myśl Chudzieńkiego

|
|
Góra |
|
 |
Mordin
|
Tytuł: Re: Zlot fanów Mass Effect i Dragon Age Napisane: 14 cze 2012, 18:19 |
|
Status Widmo |
 |
|
Każdy niech decyduje. W końcu wszystko się o kasę rozchodzi. Mi tam starczy kubek. To koszulkami niech ktoś się zajmie i potem pospisuję kto jakie chcę rozmiary i kolory. I tak po zamknięci zapisów to możemy zrobić.
|
|
Góra |
|
 |