|
Autor |
Wiadomość |
Robinskateboard
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Nasze wrażenia Napisane: 13 sie 2012, 17:57 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Dołączył(a): 18 lip 2012, 20:43 Posty: 35 Lokalizacja: Pabianice
Gra w: Gothic 2 Noc Kruka,Silent Hill 2,League of Legends.
|
Haha i ja nareszcie dotarłem do domu więc myślę że czas coś napisać  Nie wiem co mam powiedzieć na temat zlotu,jestem totalnie "przesiąknięty" samymi pozytywnymi odczuciami,aż ciężko znaleźć odpowiednie słowa na to wszystko  Bawiłem się niesamowicie,wszyscy mimo różnego wieku zachowywali się i gadali ze sobą na tym samym poziomie i falach,nie było mowy o jakiejkolwiek barierze ^.^ w drodze na zlot byłem pełen obaw i stresu lecz już po dłuższej chwili spędzonej z Wami wiedziałem że będzie epicko i było nawet lepiej!  Na pewno ten zlot pozostanie w mojej głowie na bardzooo długo,dawno tak się nie uśmiałem  mam w głowie tyle myśli że nie wiem o czym pisać,wszystko od początku do końca jest warte napisania ale forum by nie starczyło na to! Więc może tak: Mega dzięki dla organizatorów którzy odwalili kawał naprawdę wielkiej i ciężkiej roboty. Do uczestników - Ludzie!Jesteście naprawdę wielcy i po prostu genialni!Muszę przyznać że po opuszczeniu hostelu aż zacząłem za Wami wszystkimi tęsknić  dobrze że wraz z kuzynem nacykaliśmy masę zdjęć i nagraliśmy dużo filmu także będziemy mieli z czego wspominać.Żałuję że mogliśmy być tam w tym Krk ze sobą tylko ten weekend,myślę że i tydzień było by mało (chociaż jak stwierdziliśmy - po tygodniu wszyscy na masowy odwyk  ) Więc jeszcze raz chciałem Wam wszystkim podziękować za te wspólne chwile i mam nadzieję że spotkamy się jak najszybciej aby dalej móc wznosić nasze nerdowskie toasty xD buziaczki! :* PS:Focie i filmy postaram się wrzucać/dodawać jak tylko to wszystko ogarnę i wyśpię się dobrze po podroży 
|
|
Góra |
|
 |
|
roelka
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Nasze wrażenia Napisane: 13 sie 2012, 18:01 |
|
Status Widmo |
 |
Gra w: Skyrim, Mass Effect, AC, DA, Wiedźmin, Fallout
|
Ja czekam już na zdjęcia od Mordina, wiec będę wszystko wrzucać na stronkę wraz z relacją  Filmu nie mogę się doczekać! aiwyth - Wszelkiego rodzaju city game, LARP lub sesje RPG też na pewno są już w planach. 
_________________ Zimowy Zlot GameWalk Status Widmo Warownia Starego Morza
|
|
Góra |
|
 |
Blaanid
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Nasze wrażenia Napisane: 13 sie 2012, 18:13 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Arma 2 i Allods Online
|
Jaaaaaaasne...  Szkoda, że zabrakło miejsc, ale pamiętajcie na następnym zlocie już zobaczycie moją mordkę.  Kto wie może nawet poprowadzę sesję w Neuro or samfyn?  Tymczasem idę dalej pluć sobie w brodę, że nie pospieszyłem się z rezerwacją miejsca. :<
_________________ Truth is Subjective.

Ordżin ajdi:SÓPERPROMASSEFEKTMULTIPLEJER
Nie gram na brozie, srebrze, złocie i platynie. na reszte gier jestem bardzo chentny.
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Nasze wrażenia Napisane: 13 sie 2012, 18:19 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Ha, pewnie nie będę oryginalna: BYŁO SUPER  Mega pozytywna energia i kupa śmiechu, a do tego pasjonujące rozmowy w temacie gier (nie ukrywam - w domu sobie tak nie pogadam, o nie). Wielkie dzięki Wam, organizatorom. roelka, waber, Severan, Kruk, Agnessa - prezentacje i konkursy były zajefajne, co prawda Mass Efect mam już tak zaspoilerowane, że bania mała, ale liczę na swoją sklerozę... Zanim zacznę grać może zapomnę co nieco  Mordin - organizacja bandy w hotelu znakomita, prezesie Ty nasz niezastąpiony Ekipo kochana (zwłaszcza z pamiętnej nocy "integracji europejskiej) - dzięki, dzięki, po trzykroć dzięki za imprezę równą wszelkim wspominkom ze "starych, dobrych studenckich czasów". Kruk, aiwyth - Wasze toasty zostaną na długo w mojej pamięci, podobnie jak "niemiecki" filmik Lukiatosa, pizza "krzychograbarz", szalony Francuz w bokserkach, nocne śpiewy i knajpiane bajędy o duchach, a przede wszystkim przemiła atmosfera i wzajemne zrozumienie w całej grupie "świrów" Mam nadzieję, że w przyszłym roku spotkamy się wszyscy znowu, a skład się jeszcze rozrośnie... Dobra, dobra, jestem kompletnym beztalenciem, jeśli chodzi o szycie, ale już zaczynam się rozglądać jaki kostium mogłabym przygotować na następny zlot heh 
|
Góra |
|
 |
Robinskateboard
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Nasze wrażenia Napisane: 13 sie 2012, 18:30 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Dołączył(a): 18 lip 2012, 20:43 Posty: 35 Lokalizacja: Pabianice
Gra w: Gothic 2 Noc Kruka,Silent Hill 2,League of Legends.
|
Impreza została nazwana "Misją samobójczą" co było całkiem trafną nazwą zwłaszcza patrząc z perspektywy Kruka xD Edit!: I tak przy okazji troszkę mi się nudziło i musiałem to zrobić!Mordin-przepraszam http://imgur.com/Q3Ph3
|
|
Góra |
|
 |
roelka
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Nasze wrażenia Napisane: 13 sie 2012, 18:31 |
|
Status Widmo |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Mordin
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Nasze wrażenia Napisane: 13 sie 2012, 18:38 |
|
Status Widmo |
 |
Dołączył(a): 19 lis 2011, 20:04 Posty: 861 Lokalizacja: Opolszczyzna
Gra w: AC 1-4, Mass Effect 1-3, Resident Evil 1-6, Silent Hill 1-4
|
Robert, uduszę Cię  Albo zrobię jakiś paskudny eksperyment następnym razem.
_________________ Letni Zlot GameWalk! => viewtopic.php?f=44&t=15033
|
|
Góra |
|
 |
roelka
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Nasze wrażenia Napisane: 13 sie 2012, 18:47 |
|
Status Widmo |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Mordin
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Nasze wrażenia Napisane: 13 sie 2012, 18:50 |
|
Status Widmo |
 |
Dołączył(a): 19 lis 2011, 20:04 Posty: 861 Lokalizacja: Opolszczyzna
Gra w: AC 1-4, Mass Effect 1-3, Resident Evil 1-6, Silent Hill 1-4
|
|
Góra |
|
 |
roelka
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Nasze wrażenia Napisane: 13 sie 2012, 18:55 |
|
Status Widmo |
 |
|
|
Góra |
|
 |