|
Autor |
Wiadomość |
Miczelov
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Pełne Informac Napisane: 10 sie 2012, 19:05 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Dołączył(a): 03 sty 2012, 02:03 Posty: 198 Lokalizacja: Piekielnik || Kraków
Gra w: Mass Effect Trilogy, Painkiller H&D, zamierzam: AC, DA
|
A więc - jako krakus (no - prawie krakus - mieszkam tu na stałe, ale pochodzę jednak z gór i tam jest mój dom  ), mogę poinstruować, że: - w niemal każdym tramwaju i autobusie jest biletomat -ostatnio dokupili nową partię, co nowsze zamontowali w nowych wozidłach, a starsze do rzęchów przełożyli, więc teraz faktycznie trudniej jest trafić na pojazd MPK, bez biletomatu niż kiedyś, - z Płaszowa (ktoś bodaj tam dociera i stamtąd do rynku dopiero), można podjechać tramwajem nr. 20 (kierunek Bronowice - wysiadka na jednym z przystanków: Dw. Główny lub Basztowa - mniej więcej jednakowa odległość z obydwu na św. Filipa)
_________________ Origin: El-Miczelov
|
|
Góra |
|
 |
|
Amu
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Pełne Informac Napisane: 10 sie 2012, 19:16 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: ME3, ME2, ME, AC, AC2, DA, DA2, Skyrim, AliceMR
|
Ja Cie... Nie umiem się już doczekać jutra xD a tu jeszcze cały wieczór grania przede mną :/ 
_________________ -My system has adapted. No moRe negative Reaction to you anymoRe. That's how we suRvive. -Is it how we survive? Adapting? -To a cold, oR inteR-species contact, yes. To the ReapeRs, no.
*Pierwszy Playboy Orzammaru.*
|
|
Góra |
|
 |
roelka
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Pełne Informac Napisane: 10 sie 2012, 19:20 |
|
Status Widmo |
 |
Gra w: Skyrim, Mass Effect, AC, DA, Wiedźmin, Fallout
|
|
Góra |
|
 |
Kruk
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Pełne Informac Napisane: 10 sie 2012, 19:23 |
|
Status Widmo |
 |
Dołączył(a): 14 sty 2011, 09:34 Posty: 900 Lokalizacja: Bydgoszcz
Gra w: Thief, DA, ME, Black Mirror, AC, Deus Ex
|
|
Góra |
|
 |
Amu
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Pełne Informac Napisane: 10 sie 2012, 19:29 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
A dostaniemy takie "przyklejki" z nickiem/imieniem, żeby nie być anonimowym?  Bo moja pamięć do imion kończy się na numerze 2 ;s
_________________ -My system has adapted. No moRe negative Reaction to you anymoRe. That's how we suRvive. -Is it how we survive? Adapting? -To a cold, oR inteR-species contact, yes. To the ReapeRs, no.
|
|
Góra |
|
 |
roelka
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Pełne Informac Napisane: 10 sie 2012, 19:31 |
|
Status Widmo |
 |
Gra w: Skyrim, Mass Effect, AC, DA, Wiedźmin, Fallout
|
|
Góra |
|
 |
Amu
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Pełne Informac Napisane: 10 sie 2012, 19:32 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
Super! 
|
|
Góra |
|
 |
Assgard vas Neema
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Pełne Informac Napisane: 10 sie 2012, 19:42 |
|
InSkyrim |
 |
Dołączył(a): 18 lip 2012, 21:16 Posty: 685 Lokalizacja: Częstochowa
Gra w: Mass Effect, Dead Space, Dragon Age, Wiedźmin, TES, Assassin's Creed, Prince of Persia,
|
roelka napisał(a): Assgard vas Neema napisał(a): Nie może być innej opcji  Widzimy się jutro 6:50 - Robin ;] Ja będę już na dworcu o 6:30 !  A my mamy już bilety ! xD

YouTube: Assgard vas Neema Steam: Assgard vas Neema Origin: Zwilku92 Uplay: Zwilku92 Xfire: Zwilku92
|
|
Góra |
|
 |
Jeffrey
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Pełne Informac Napisane: 10 sie 2012, 20:42 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
 |
Dołączył(a): 03 lip 2012, 15:25 Posty: 83 Lokalizacja: Z tostera
Gra w: Chleeebek! *-*
|
Poróbcie zdjęcia. ;D
_________________ "-HE HE" ---- Origin: CallingJeffrey
|
|
Góra |
|
 |
Robinskateboard
|
Tytuł: Re: Zlot Fanów Mass Effect i Dragon Age v.2 - Pełne Informac Napisane: 10 sie 2012, 20:56 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Dołączył(a): 18 lip 2012, 20:43 Posty: 35 Lokalizacja: Pabianice
Gra w: Gothic 2 Noc Kruka,Silent Hill 2,League of Legends.
|
Ja i mój kuzyn "Assgard vas Neema" podobno zostaliśmy swoistymi ?reporterami? meetingu,Darek zabierze się za focenie ja za kręcenie filmów,w tym roku niestety sprzęt bardzo amatorski ale na następnym zlocie będziemy wyposażeni w pożądany sprzęcik  po wszystkim foteczki wrzucimy gdzieś w neta a filmik będzie można zobaczyć u mnie na kanale w formie zapewne Vloga 
|
|
Góra |
|
 |