Teraz jest 18 cze 2019, 23:18


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Risen Gothic
PostNapisane: 29 lip 2011, 19:27 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32
Posty: 549
Lokalizacja: Serwer GW
Gra w: Skyrim, Orcs Must DIe, Dungeon Siege III, Deus Ex: Bunt Ludzkości, Super Meat Boy
Temat o modzie Risen Gothic. Wrażenia, pomoc etc.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Risen Gothic
PostNapisane: 30 lip 2011, 19:03 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 lip 2011, 18:20
Posty: 5
Bardzo dobrze zrobiony mod , ale zauważyłem kilka błędów : nienaturalne poruszanie się kretoszczurów , musiałem zaczynać grę od początku ponieważ tekstury twarzy bohatera źle się połączyły z oryginałem.
Na szczęście tylko to jest niedobre a w zamian za te poświęcenia mamy okazje zakosztować pięknego , klasycznego klimatu gry Gothic oraz napawać swe oko pięknie przerobionymi pancerzami. Gdybym miał dać ocenę od 1 do 10 dałbym na pewno 9 z dużym plusem . ^^

_________________
Gothic, Risen, dwa bratanki , i do miecza , i do szklanki .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Risen Gothic
PostNapisane: 31 lip 2011, 18:43 
Casual
Casual

Dołączył(a): 31 lip 2011, 18:39
Posty: 1
Co oznacza ""Set Up Gothic Controls" powoduje zmianę sterowania na typowe dla G1 i G2"? Nie wiem dla czego, ale pierwsze co pomyślałem o systemie walki.
W zasadzie to nie wiem czy wszystko dobrze skopiowałem (w odpowiednie miejsca). Jak włączę grę to widzę nowe logo, jak się ładuje nowa gra to też inne obrazki, ale nic po za tym. Sterowanie te same, żadnych stworzeń z gothica itp... Gdzie można spotkać pierwsze stworzenia z tego modu?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Risen Gothic
PostNapisane: 01 sie 2011, 12:22 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 lip 2011, 18:20
Posty: 5
nuda napisał(a):
Co oznacza ""Set Up Gothic Controls" powoduje zmianę sterowania na typowe dla G1 i G2"? Nie wiem dla czego, ale pierwsze co pomyślałem o systemie walki.
W zasadzie to nie wiem czy wszystko dobrze skopiowałem (w odpowiednie miejsca). Jak włączę grę to widzę nowe logo, jak się ładuje nowa gra to też inne obrazki, ale nic po za tym. Sterowanie te same, żadnych stworzeń z gothica itp... Gdzie można spotkać pierwsze stworzenia z tego modu?

Tak to zmienia sterowanie na sterowanie z G2 np.wyciągasz broń spacją.Spróbuj skopiować jeszcze raz ja uruchomiłem jeszcze te pliki :Set Up Gothic Controls i Set Up Crawler Armor tylko te, i wkleiłem tak jak w instrukcji.Pierwsze stworzenie jakie możesz spotkać ro kretoszczur zamiast żądłoszczura :)
Jak źle zrobiłem coś, znaczy że cytat wziołem to pszepraszam ale jestem tu zalogowany od dwuch dni :wstyd:

_________________
Gothic, Risen, dwa bratanki , i do miecza , i do szklanki .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Risen Gothic
PostNapisane: 10 lip 2014, 19:12 
Casual
Casual

Dołączył(a): 10 lip 2014, 19:02
Posty: 1
Czy ktoś mógłby zmienić w tym modzie "Zbroję z Pancerzy Pełzaczy" na "Starożytną Zbroję Runiczną" z Gothic 1?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules