Autor |
Wiadomość |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 05 lut 2014, 21:39 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: gry
|
Patrick Black
Nie do końca zejście z drzewa poszło według jego planu. Chyba był jeszcze zbyt słaby, żeby ustać na nogach- leżał na ziemi, a na dodatek ciężko oddychał. Usłyszał kroki, a potem znajomy głos. -Cześć, Ciaren.- odparł nie wysilając się na uśmiech. -Co tu robisz?- zapytał i spróbował podnieść się do pozycji siedzącej.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
|
Vadi
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 05 lut 2014, 21:56 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Gerri Oloė
Popatrzyła w nocne niebo. - Poszukaj pozostałych. Może któryś z moich towarzyszy będzie wiedział więcej. Kearis też jest magiem.
|
Góra |
|
 |
SzafirowaNoc
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 06 lut 2014, 16:06 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Assassin's Creed, Mass Effect, Resident Evil
|
Natasha
Tkwiła w bezruchu. Zamknęła się w sobie i starała się opanować swoje zmysły.

|
|
Góra |
|
 |
Biszkoptex
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 06 lut 2014, 18:29 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 31 sie 2010, 18:24 Posty: 5327 Lokalizacja: Sosnowiec
Gra w: śmierć
|
Ciaren przyglądała się chwilę Patrickowi. - Można powiedzieć, że was szukamy. Gdy wojownik usiłował się podnieść poczuł ból w brzuchu. Odruchowo tam spojrzał. Przebijał go pięknie zdobiony sztylet. Musiał się nadziać, kiedy eksplozja go odrzuciła.
Kapłan wstał. - Dobrze, ale ty się nie ruszaj bo.... pogorszysz sprawę. Odbiegł w cień.
Kearis poczuł, że jest cały mokry. Leżał w strumieniu, ale poza tym czuł się dobrze. U głowie szumiał mu głos. Masz szczęście, że tu jestem.
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 06 lut 2014, 18:41 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Patrick Black
W jego brzuch wbity był jakiś zdobiony sztylet. -Reszta żyje? I kto przyszedł razem z tobą?- zapytał Ciaren. Na razie nie ruszał się, żeby sztylet nie wszedł głębiej, nie wyciągnął też sztyletu, bo póki broń jest w ranie to rana chyba nie będzie krwawić.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 06 lut 2014, 18:44 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Kearis Sarkrin
Znalazł się w strumieniu i zaszumiał mu znów głos w głowie. Wydostał się ze strumienia i stanął na ziemi. Powiedz jesteś Roshinem, a może bytem z którym on się wcześniej związał? Zrobiłeś coś, że wyszedłem z tego bez szwanku? Chcesz czegoś ode mnie? - Powiedz jesteś Roshinem, a może bytem z którym on się wcześniej związał? Zrobiłeś coś, że wyszedłem z tego bez szwanku? Chcesz czegoś ode mnie? Jakie, że ostatnio byt z którym się związał mu nie odpowiedział kiedy pytał go w myślach zadał teraz pytania zarówno w myślach jak na głos. Byt ostatnio nie odpowiedział dlatego i teraz na to zbytnio nie liczył. Spróbował zdjąć płaszcz. Ostatnio mu się to nie udało. Chciał się przekonać czy to dlatego, że zaklęcie domagało się skończenia czy z płaszczem było po prostu coś nie tak, że nie można go było zdjąć.
_________________ KP - PTP
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 06 lut 2014, 19:01 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Gerri Oloė
Leżała patrząc w gwiazdy. Nie zamierzała próbować wstawać ani z ciekawości sprawdzać, jak mocno jest ranna. To... nie miało znaczenia. Podniosła tylko prawą ręką przesuwając dłoń na piersi i szukając medalionu losu, ostatniej rzeczy, jaka jej pozostała spośród ekwipunku otrzymanego w Bractwie.
|
Góra |
|
 |
Biszkoptex
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 06 lut 2014, 19:06 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 31 sie 2010, 18:24 Posty: 5327 Lokalizacja: Sosnowiec
Gra w: śmierć
|
Znudzony głos w głowie maga odezwał się. Nie zdejmiesz go. Reaguje na moją obecność i pomaga kontrolować przepływ magii. Przyda ci się Płaszcz rzeczywiście nie ustępował.
Ciaren nie odpowiedziała na pytanie Patricka. Zobaczyła jednak sztylet. - Kto cię dziabnął? Dhampirza dziwka czy Viriański śmieć?
Gerri bez problemu znalazła medalion.
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 06 lut 2014, 19:14 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Patrick Black
-Nie nazywaj jej tak.- rzucił do Ciaren i spojrzał w dół, na sztylet, powinno udać mu się jakoś oszacować jak głęboko się wbił. -A, dziabnąć to mnie żadne z nich nie dziabnęło. Nawet nie wiem skąd ten sztylet znalazł się w moim brzuchu. - odparł. -Przyprowadziłaś ze sobą kogoś znającego się na magii leczniczej?- zapytał.
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 06 lut 2014, 19:28 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Gerri Oloė
Pod palcami poczuła znany chłód i kształt medalionu. W myślach powtarzała słowa modlitwy, którą dawniej wypowiadała w gronie towarzyszy. W świątyni, gdzie nie było wizerunków boga o wielu imionach, a jednak nieuchwytnego... Pana Losu, Drak'katha. Ogniem Życia i lodem Śmierci Tkana szata Przeznaczenia. Jeden umierając Daje istnienie innym. Początek i koniec, Boskie Bliźnięta W wiecznym kręgu Drogi. Nie słyszała, co się dzieje dookoła. Patrzyła w gwiazdy.
|
Góra |
|
 |