|
Autor |
Wiadomość |
SzafirowaNoc
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 09 lut 2014, 12:04 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Assassin's Creed, Mass Effect, Resident Evil
|
Natasha
-W poważaniu mam waszego boga. - splunęła na ziemię. Spojrzała wrogo na Gabriela. -Jeśli ktoś chce umrzeć, to z własnej woli. - warknęła. Wkurzona wstała i chwyciła coś ostrego. Odwróciła się i poszła w dal. -Nawet w spokoju nie dadzą zdechnąć. - warknęła do siebie.

|
|
Góra |
|
 |
|
diablodevil
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 09 lut 2014, 12:31 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: gry
|
Patrick Black
-A ta dalej swoje... Nie rozumie lub nie chce zrozumieć, że komuś zależy na tym, żeby się nie zabiła...- powiedział głośniej, tak żeby Natasha też to słyszała. Chciał, żeby to słyszała. -Pójść... nie pójść... Zależy mi- pójdę.- pomyślał i poszedł za Natashą. -Jak ma się zabić to niech zrobi to ze świadomością, że komuś zależało na tym, żeby żyła.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 09 lut 2014, 12:49 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Gerri Oloė
- Nie martw się, jeśli taka będzie wola bogów - przeżyję. Jeśli nie - umrę. Po prostu przenieście. - uśmiechnęła się lekko do Carien. - Co tam się dzieje? - spytała, gdyż nie mogła zauważyć awantury nie podnosząc się z ziemi.
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 09 lut 2014, 16:50 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Patrick Black
Szybko dogonił Natashę. Stanął przed dziewczyną i tym samym zatrzymał ją. -Dobrze wiesz, a jak nie wiesz to możesz się tego domyślić, że nie dam ci się zabić.- odparł patrząc jej w oczy. -Nie wiem po co i dlaczego obwiniasz SIEBIE za to co NAS spotkało, po tym jak weszliśmy na tereny Anrubii, ale to NIE JEST twoja wina. Zrozum to wreszcie.- powiedział to dość spokojnym tonem, jednak dało się w nim wyczuć powoli narastającą złość.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
SzafirowaNoc
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 09 lut 2014, 17:19 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Natasha
-To jest MOJA wina. Odepchnęła Patricka i poszła dalej. -Zostaw mnie.

|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 09 lut 2014, 17:27 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Patrick Black
Poszedł za Natashą, nie miał zamiaru jej zostawiać. -Ani mi się śni cię zostawiać.- odparł zrównawszy krok z Natashą. -Za śmierć Nemesmusa też się obwiniasz!? Bo jego śmierć jest bardziej MOJĄ winą, a nie twoją.
|
|
Góra |
|
 |
SzafirowaNoc
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 09 lut 2014, 18:03 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Natasha
-Tak, bo to moja wina! - krzyknęła. Popchnęła Patricka. -Zostaw mnie!

|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 09 lut 2014, 18:12 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Patrick Black
Nie zrezygnował. Szedł dalej. -Nie, to nie jest twoja wina. Zrozum to wreszcie! Na to, że zmienił się w demona i umarł wpłynęła MOJA decyzja. I nie, nie zostawię cię.- odparł wojownik. Prawdę powiedziawszy to nie chciał podnosić głosu, ale chyba będzie musiał.
|
|
Góra |
|
 |
SzafirowaNoc
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 09 lut 2014, 18:17 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Natasha
-Do cholery.. Zostaw mnie i idź precz! Przyśpieszyła krok. Wiedziała, że z Patrickiem zaczynają się oddalać od reszty. -Lepiej wróć i im pomóż.

|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 09 lut 2014, 18:36 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Patrick Black
Szedł dalej. Nie musiał odpowiadać, bo Natasha powinna domyślić się, że znowu odpowie przecząco. Wyprzedził ją i zatrzymał przed sobą, łapiąc Natashę za bark. Spojrzał w jej oczy. -Zrozum też jedno... że komuś zależały na tym, żebyś żyła... że komuś zależy NA TOBIE...- odparł cały czas patrząc w oczy Natashy. -Nemesmus nie żyje, ale to nie znaczy, że ty też masz się zabić. Masz chyba jeszcze dla kogo żyć. Odzyskałaś siły- możesz odszukać Cienia. Nie przeczę temu, że Cień jest już "dużym chłopcem", ale w tym lesie nie jest bezpiecznie, wystarczy że zwęszy go stado wilków.
|
|
Góra |
|
 |