Autor |
Wiadomość |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 31 gru 2013, 12:14 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: gry
|
Patrick Black
Podszedł jeszcze bliżej Gerri. -Masz jeszcze jakieś pytania?- zapytał.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
|
Biszkoptex
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 31 gru 2013, 12:31 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 31 sie 2010, 18:24 Posty: 5327 Lokalizacja: Sosnowiec
Gra w: śmierć
|
Kjatan nie otrzymawszy odpowiedzi zwrócił się do Namesmusa. - Chyba wiem, gdzie możemy szukać jej duszy, ale to może być trudne. Dlatego muszę się spytać. Czy jesteś w stanie zrobić wszystko, żeby jej pomóc?
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 31 gru 2013, 12:51 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Gerri Oloė
Chłodny dotyk Ostrza Losu jak zawsze przynosił spokój. Bogowie snują nici przeznaczenia w sposób niepojęty dla śmiertelników, jednak mający sens. Wojowniczka spojrzała poważnie na Patricka. - Ufasz mu? - spytała w sposób nie pozostawiający wątpliwości, że chodzi o Kjatana. Od początku podróży po Anrubi ktoś próbował wciągnąć grupę przypadkowych osób w intrygę. Dziwne zachowanie kompanii Gilberta, potem Lucius. A teraz ten olbrzym... Gerri chciałaby wierzyć, że pomagał im bezinteresownie, jednak za dużo już widziała. Chciałaby, ale nie wierzyła.
|
Góra |
|
 |
AdDur
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 31 gru 2013, 12:58 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 14 sie 2012, 22:23 Posty: 12641 Lokalizacja: M(h)roczna Wieża
|
Namesmus - Nie wiem tak ją znalazłem. I tak, jestem gotowy.
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
|
|
Góra |
|
 |
Biszkoptex
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 31 gru 2013, 12:59 |
|
Free Company of Alinor |
 |
|
Kjatan uśmiechnął się. - Wyruszamy za kilka godzin. Napij się tego. Podał mu kubek. - Szybciej odpoczniesz. A czeka nas długa wędrówka.
|
 |
AdDur
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 31 gru 2013, 13:01 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 14 sie 2012, 22:23 Posty: 12641 Lokalizacja: M(h)roczna Wieża
|
Namesmus - Sypiałem już na stojąco. Dam sobie radę. - powiedział i wypił zawartość kubka. Z nadal splecionymi nogami oparł się o ścianę.
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 31 gru 2013, 13:03 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Patrick Black
Sam nie był pewien czy ufa Kjatanowi, czy nie, jednak wydawał mu się osobą, której można zaufać. Możliwe jest też to, że nie pomaga im bez interesownie, a po tym będzie coś od nich chciał. -Nie jestem pewien...- wojownik zastanowił się jeszcze chwilę. -Ale myślę, że można mu zaufać.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
Biszkoptex
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 31 gru 2013, 13:04 |
|
Free Company of Alinor |
 |
|
Namesmus nagle poczuł się zmęczony. Powoli zaczął odpływać. Kjatan odezwał się tylko. - Obudzę cię, jak będziemy ruszać. Po tych słowach udał się do Gerri i Patricka. Wszedł do pokoju i odrzekł. - Za kilka godzin ruszamy. Nie możemy zwlekać z ratunkiem.
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 31 gru 2013, 13:06 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Patrick Black
Odwrócił się do Kjatana gdy ten wszedł do pokoju. -Gdzie i w jakim celu?- zapytał od razu.
|
|
Góra |
|
 |
Biszkoptex
|
Tytuł: Re: Legendy Anrubi - tu gramy Napisane: 31 gru 2013, 13:08 |
|
Free Company of Alinor |
 |
|
Kjatan oparł się o ścianę. - Waszą przyjaciółkę nadal można uratować. Potrzebujemy tylko znaleźć osobę, która pozbawiła ją duszy. Wtedy dam radę przetransportować ja do ciała. Nasz cel znajduje się w ruinach w tym lesie.
|
 |