Dołączył(a): 06 mar 2012, 17:56 Posty: 570 Lokalizacja: Okolice Warszawy
Gra w: RPG (wszelkie, wręcz nałogowo)
No to zapowiada nam się ciekawa sesja. Od razu deklaruję się na skrytobójcę .
_________________ Forever Lost - dryfując po obrzeżach szaleństwa, wypatruję krańca udręki. "To chodź, Zag, idziemy na platynkę, we dwóch se pykniemy!" - złota myśl Chudzieńkiego
Ja po przeczytaniu rekrutacji chętnie zagrałbym Raubritterem. Mam tylko jedno pytanie czy będzie w czasie sesji można nabyć jakieś umiejętności z ogólnie dostępnych?
Gra w: W3/Gwint
Hmm, to będzie raczej trudne, bo większość z nich wymaga długiej praktyki lub jest wręcz wrodzona. Być może będzie taka możliwość w przypadku umiejętności związanych z walką i leczenia.
O Jezz, to może być ciekawy wybór (zakładając, że grasz kobietą), bo generalnie w średniowieczu kobiety rzadko miały możliwość studiowania. Tak więc Twoja postać mogła być na jakimś nietypowym uniwersytecie, ewentualnie pobierać nauki tajnie u jakiegoś nadwornego maga czy coś w tym rodzaju.
EDIT: Wstawiłam leksykon, proszę o ewentualne wskazówki jakie obszary geograficzne/okresy historyczne/dziedziny życia chcielibyście żebym jeszcze opisała. W nocy postaram się wstawić jeszcze parę map. Teraz niestety mój przekroczony limit transferu uniemożliwia mi wyszukiwanie obrazów
Ostatnio edytowano 18 lis 2012, 21:10 przez trala, łącznie edytowano 1 raz
Dołączył(a): 20 lut 2011, 22:23 Posty: 6151 Lokalizacja: Międzyrzecz.
Gra w: StarCraft II, World of Warcraft, Hearts of Iron III, Wargame.
Może się wtrącę, ale wydaje mi się, że to zbędne, Shar. Im mniej umiejętności mamy, tym bardziej musimy się starać,a by odpowiednio je dobrać, żeby potencjał drużyny mógł zostać w pełni wykorzystany. Poza tym, co za dużo to niezdrowo.
Ja także mam pytanko, bo zarys Karty już zacząłem klecić. W ekwipunku wyróżnić każdy poszczególny element pancerza czy wystarczy dać jego ogólnikowe dane? No i czy przydomek może pełnić funkcję nazwiska? Nie orientuję się w tym akurat zbyt dobrze, ale - o ile się nie mylę - przydomki chyba do dość późna pełniły taką funkcję, ale wolę się upewnić. ;3
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość