|
Autor |
Wiadomość |
trala
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 18 lis 2012, 21:45 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: W3/Gwint
|
Hmm, nie. Nie ma żadnych punktów. To jest głównie informacja dla mnie, chociaż dla Was też trochę. Mag, aby nie był całkiem bezbronny powiedzmy w karczemnej bijatyce, gdzie magii użyć za bardzo nie może ma umiejętność broń jednoręczna - poziom podstawowy, co oznacza, że da radę pokonać zapijaczonego draba, który nie daje mu zjeść w spokojnie. Ale już z żołnierzem czy innym bardziej wykwalifikowanym przeciwnikiem szanse będzie miał raczej marne. Natomiast dezerter czy najemnik dadzą i żołnierzowi radę, a może nawet kilku. Zaklęcia są właściwie bardziej informacyjnie zamieszczone, żebyście wiedzieli jak to wygląda. Nie wybieracie ich przy tworzeniu karty. Spoko Dil, chętnie wytłumaczę  @Jezz Tak, działa, chociaż na obszarze, na którym będzie się działa sesja nie jest tak powszechna jak na przykład w Niemczech. Zaraz dodam tę kwestię do Leksykonu 
|
 |
|
Kocilla
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 18 lis 2012, 21:53 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 20 lut 2011, 22:23 Posty: 6151 Lokalizacja: Międzyrzecz.
Gra w: StarCraft II, World of Warcraft, Hearts of Iron III, Wargame.
|
Niuch, mam jeszcze jedno pytanko. Kartę można podesłać do sprawdzenia i pre-zaakceptowania nim zacznie się pisać historię? Bo tak głupio zacząć pisać, a później się okaże, że karta do niczego się nie nadaję i od nowa będzie trzeba coś klecić. 
|
|
Góra |
|
 |
trala
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 18 lis 2012, 21:59 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Jak najbardziej Nat  ale serio, nie jestem aż taka surowa, żeby odrzucać Wasze karty  Dodałam w leksykonie, na dole pierwszego posta, informację o Inkwizycji. Mam nadzieję, że rozwieje on wątpliwości
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 18 lis 2012, 22:15 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Trala, wiem, że masz już po przedstawicielu każdej klasy, ale znalazło by się dla mnie miejsce?
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
trala
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 18 lis 2012, 22:19 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Myślę, że tak, a jaką klasę być preferowała?
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 18 lis 2012, 22:27 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Podejrzewam, że albo czarownicą, albo najemniczką, ewentualnie skrytobójczynią. Najlepiej z Litwy. Ale jeśli coś konkretnego by ci pasowało, to napisz.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
trala
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 18 lis 2012, 22:38 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
A możemy z tym poczekać do czasu, aż pojawią się karty postaci magicznych? Najemniczka jest takim pewniakiem, którego na pewno w sesji zmieszczę, natomiast drugą czarownicę uzależniam od tego, jakie umiejętności wybiorą Dil i Jezz.
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 18 lis 2012, 22:52 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Dobrze, to wtedy mi powiesz. Czarownica najbardziej mi pasuje kulturowo, właściwie mam na nią już pomysł, ale jeśli idzie o najemniczkę czy dezertera, też mogłoby być ciekawie.
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 18 lis 2012, 22:59 |
|
Nałogowiec |
 |
|
|
Góra |
|
 |
trala
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 18 lis 2012, 23:26 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Aj, gdzieś mi uciekło pytanie o ekwipunek, które wcześniej zadał Nat. Jeśli ktoś chce może oczywiście zamieścić tak szczegółowy opis, jak AdDur, ale nie jest to wymagane. Nie jestem szczególną znawczynią średniowiecznego oręża, więc tym bardziej od Was tego nie wymagam 
|
 |