Dołączył(a): 14 sie 2012, 22:23 Posty: 12641 Lokalizacja: M(h)roczna Wieża
Ja na dzisiaj zmykam. Postarajcie sie nie zabić Heinricha do rana. Może odpowiem koło 6, a jak nie to jutro po południu na pewno. Dobranoc.
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
Gra w: W3/Gwint
Już, już. Przepraszam, internet mi szwankuje. Tylko magowie z umiejętnością spostrzegawczość wyczuwają zaklęcia innych. Świetłana nie ma takiej umiejętności, zresztą i tak blokowanie by się nie powiodło.
Dołączył(a): 14 sie 2012, 22:23 Posty: 12641 Lokalizacja: M(h)roczna Wieża
Witamy, witamy. Chlebem i solą prawie że.
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
Gra w: W3/Gwint
Myślałam nad tym trochę i stwierdziłam, że walki wolałabym rozstrzygać za pomocą rzutów. System jest autorski, nie używam żadnych parametrów, poza umiejętnościami Waszych postaci i przeciwników i polega na tym, że czynnościom podejmowanym przez Wasze postacie przypisuję prawdopodobieństwo i rzucam kostką 20-ścienną. I na przykład jak jakaś czynność ma: 40% szansy na powodzenie - wyrzucenie od 1 do 8 oznacza powodzenie w tym 5% szansy na cios krytyczny - wyrzucenie 1 oznacza cios krytyczny oraz 60% szansy na porażkę - wyrzucenie od 9 do 20 oznacza porażkę w tym 10% szansy na krytyczną porażkę - wyrzucenie od 19 do 20 oznacza krytyczną porażkę Odpowiada Wam taki system, czy wolicie, żebym podejmowała decyzje arbitralnie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości