|
Autor |
Wiadomość |
Kocilla
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 07 mar 2013, 21:51 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 20 lut 2011, 22:23 Posty: 6151 Lokalizacja: Międzyrzecz.
Gra w: StarCraft II, World of Warcraft, Hearts of Iron III, Wargame.
|
W taki sposób? Znaczy się, że po polsku? Mniej więcej tyle ile wkuwałem cyrylicę, tylko, że wtedy mniejszy byłem, mózg był chłonniejszy...łatwiej szło. 
|
|
Góra |
|
 |
|
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 07 mar 2013, 22:37 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Ha, ha. Chodzi mi o to, że świetnie oddajesz to jaka jest postać i do tego piszesz ciekawie. Mnie to sie jakoś nie udaje, jak i wielu innym graczom. Rany, co ty, Alistair, że zasłaniasz się żartami przy każdym pytaniu?
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
trala
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 07 mar 2013, 23:10 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: W3/Gwint
|
Nie wyciągnęli, ale nie wiem czy dzisiaj zdążę z turą, bo muszę trochę w internecie poszperać, a on dziś bardzo nie chce współpracować :/ jutro w godzinach wczesnopopołudniowych będzie na pewno 
|
 |
Jezula
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 08 mar 2013, 22:36 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Dreamfall Chapters
|
|
Góra |
|
 |
AdDur
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 08 mar 2013, 22:47 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 14 sie 2012, 22:23 Posty: 12641 Lokalizacja: M(h)roczna Wieża
|
Na razie trzeba do niej dożyć  . W sumie do tej pory Mścigniwę i Tuczyńskiego chroniło to że płaci Tuczyński Heinrichowi ale w świetle bieżących wydarzeń, można uznać że coś ważnego zostało przemilczane...
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
|
|
Góra |
|
 |
Jezula
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 08 mar 2013, 23:05 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Dreamfall Chapters
|
|
Góra |
|
 |
AdDur
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 08 mar 2013, 23:07 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 14 sie 2012, 22:23 Posty: 12641 Lokalizacja: M(h)roczna Wieża
|
Potrzreba będzie wielu lepszych kłamstw, realistycznie pomieszanych z prawdą  .
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
|
|
Góra |
|
 |
Kepason
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 08 mar 2013, 23:57 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
@trala - aleś mi walnęła trójkącik w lesie, dzięki.  P.S. Addur - w sumie nie moja sprawa, ale widzę, że trala napisała, że nikt nie połapał się w tym rzuconym przez Bełzę kamieniu, a Ty w swoim ostatnim poście dość szeroko się rozpisałeś o tych czarach. 

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo
tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 09 mar 2013, 00:05 |
|
Nałogowiec |
 |
|
|
Góra |
|
 |
trala
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 09 mar 2013, 00:10 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: W3/Gwint
|
Kto nie lubi trójkącików w lesie?  Son ma trochę racji, ale skoro Jezz nie protestuje to może zostać. Kości Shar  Nie on jeden zresztą. A tak przy okazji, czemu ja nic nie wiem o zbroi Derwana? :> EDIT: A już widzę, ktoś sobie zmieniał ekwipunek po zaakceptowaniu karty i nie powiadomił  Dobra niech zostanie, w sumie i tak wielkiego znaczenia nie ma, bo biały jest bossem, więc takie sztuczki to ma w małym placu. Chociaż kłóci mi się to trochę ze strojem, który pozwala mu swobodnie podróżować po lasach i puszczach. 
|
 |