Autor |
Wiadomość |
trala
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 13 mar 2013, 23:30 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: W3/Gwint
|
No, jakby nie wyciągał noża to by się pojawiły duuuużo wolniej. Wiadomo, że nie należy wyciągać z rany tego, co się wbiło, dopóki nie ma się możliwości natychmiastowego zatamowania krwotoku.
Coś się znajdzie.
|
 |
|
Shartan
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 13 mar 2013, 23:34 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Zastanawiałem się nad tym, ale uznałem, że nóż utrudniał by Derwanowi oddanie strzałów z łuku. Derwan by wystrzelił całą trójkę, a następnie by zatamował ranę, ale ta koncepcja nie była jednak najlepsza.
A co konkretnie i jak daleko jestem od źródła wody?
_________________ KP - PTP
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |
trala
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 13 mar 2013, 23:45 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
No, zdarza się. Zemścisz się na mnie w swojej sesji :> Strumyk jakiś i niedaleko, bo w końcu skoro obozowali, to potrzebowali wody raczej. Poza tym woda często była obecna w pobliży słowiańskich miejsc kultu (pozwalam wykorzystać  )
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 13 mar 2013, 23:56 |
|
Nałogowiec |
 |
|
|
Góra |
|
 |
trala
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 14 mar 2013, 00:09 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
No nie wiem Shar, jak go znajdziesz to się dowiesz. Nie mogę Ci takich rzeczy mówić, bo Derwan tego nie ma prawa wiedzieć.
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 14 mar 2013, 14:09 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Okej, Son. Chyba zaczynam lubić Zygfryda.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Kepason
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 14 mar 2013, 15:06 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 14 mar 2013, 19:44 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Bo fajnie ten post wygląda. I jego wypowiedź. Takie radosne przebudzenie poprzez kopnięcie i powrót do szarej rzeczywistości.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 16 mar 2013, 14:32 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
"NA CHAMA Sposób niezwykle popularny, bardzo skuteczny, jednak wyjątkowo nieelegancki. Zwany jest również sposobem "na dresa", gdyż polega na wystawieniu do walki przeciwko postaciom grupy łotrów o znacznej przewadze fizycznej, którzy chcą je uśmiercić bez żadnej przyczyny, choć z nieskrywaną przyjemnością. Jest bardzo nieczysty i trudny do wytłumaczenia się w razie znalezienia się w ogniu krzyżowym kostek rzucanych przez Graczy. Dla ułagodzenia tej metody można wprowadzić motyw grabieży, który jednak nie czyni jej w znacznym stopniu bardziej grzeczną i poprawną niż te opisane poniżej, których to stosowanie osobiście zalecam."
Co do tych gości którzy ciągle nas atakują...
|
|
Góra |
|
 |
trala
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 16 mar 2013, 14:38 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Eeej, po pierwsze, oni nie mają Was zabić, tylko urozmaicić grę. Po drugie jest masa dobrych powodów, dla których to robią. I nie są przekoksowani. Zupełnie nie pasuje 
|
 |