Autor |
Wiadomość |
trala
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 28 kwi 2013, 00:01 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: W3/Gwint
|
Okej 
|
 |
|
Kepason
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 28 kwi 2013, 01:04 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 28 kwi 2013, 12:05 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Więc chyba w przypadku Zygfryda nie byłoby to zabawne. A ja nie wiem, czy nazwałabym to postacią romansową.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Jezula
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 28 kwi 2013, 15:17 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Dreamfall Chapters
|
Mścigniewa odwiąże bandaż i zobaczy zszytą ranę. Nie wiem tylko, czy Heinrich dobrze sobie z tym poradził (nie posiadając medycznym umiejętności)? Poza tym igła i nić zawsze służyły Bełzie do zszywania ubrań, nie ludzkiej skóry Myślałam nad tym by stworzyć jakąś maść z roślin leczniczych, które udałoby jej się znaleźć. Odkaziłoby to ranę i znieczuliło ból. Jako że Ewa nie posiada umiejętności zielarstwa, mogłaby jedynie nie wiem, zmiażdżyć te liście, połączyć jakoś... ? (np użyć siedmikraska, który często na łąkach występuje - do garnuszka glinianego wlać wodę i doprowadzić ją do wrzenia przy ogniu. Zaparzyć w niej roślinę, po czym użyć rozpuszczonych soków w wodzie i samej rośliny do obłożenia rany Dominique. Do uśmierzenia bólu użyłaby rozchodnika, o ile znajdzie w ciemnościach  ). Co Ty na to, Mistrzyni? 
_________________ Firvain (Szkło w oku)
|
|
Góra |
|
 |
Kepason
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 28 kwi 2013, 15:37 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Paranormal napisał(a): Więc chyba w przypadku Zygfryda nie byłoby to zabawne. A ja nie wiem, czy nazwałabym to postacią romansową. Par, uwierz mi, że sam jeszcze nie wiem jak Zygfryd by się zachował. 

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo
tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 28 kwi 2013, 15:44 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Hmpf. Nie pomagasz.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Kepason
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 28 kwi 2013, 16:42 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 28 kwi 2013, 17:11 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
No a co? jak nie będziesz pomagał, większe szanse, że zmagania z łażącą za tobą Lidią się nie odbędą - to ty stracisz element rozgrywki.
|
|
Góra |
|
 |
trala
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 28 kwi 2013, 21:41 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: W3/Gwint
|
Przepraszam, że dopiero teraz, miałam problem z internetem. Jezz, może być. Rana nie jest szczególnie dobrze zszyta, ale się trzyma więc chyba nie ma sensu poprawiać. Ale jest obrzęk i zaczerwienienie, więc proponowany okład na pewno pomoże 
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 28 kwi 2013, 21:46 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Mistrzyni, ciężar ewentualnego szukania Lidii ratownika chyba spada na ciebie...
|
|
Góra |
|
 |