|
Autor |
Wiadomość |
Shartan
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 01 maja 2013, 00:46 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Trochę długie. Tak Lue tak niewinnie zaczęła od lizania włosów w sesji sprowadzając nas wszystkich na złą drogę. I widzicie jak się skończyło 
_________________ KP - PTP
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |
|
Jezula
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 01 maja 2013, 00:49 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Dreamfall Chapters
|
A spadaj... Ty.. .tititi Ech, pora spać  A Wy tymi rozmowami mnie rozbudziliście... Źli Wy! PS Dominique nawet nie podziękował Bełzie za opatrunek porządny 
_________________ Firvain (Szkło w oku)
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 01 maja 2013, 00:53 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
<Ariel przyjmuje podaną dłoń, po czym idzie do Reiny i Artema. Z lornetką. > Shar, Ariel jest znudzona i była wychowywana, żeby przyjąć wszystko co zaproponuje pracodawca... Zdziwiłbyś się na co by przystała. A jeśli może się powtrącać w ich życie, poudzielać rad co do współżycia i ich zażenować... Może nawet Inis skorzysta z nastroju? Dowiedziałby się o bogatej przeszłości i o tym, że może zapłacić Ariel za taniec  Nat, powiedz, Dominique byłby zażenowany, zirytowany, zadowolony czy obojętny, gdyby łaziła za nim zakochana Lidia?
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Kocilla
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 01 maja 2013, 00:55 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 20 lut 2011, 22:23 Posty: 6151 Lokalizacja: Międzyrzecz.
Gra w: StarCraft II, World of Warcraft, Hearts of Iron III, Wargame.
|
Zaraz skrobnę odpis, strasznie wciągnąłem się w te rozmowy i mi z głowy wyleciało! Madame, szykuj się na odpis! Par, rwałby foczkę i lansował się nią na dzielni. 
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 01 maja 2013, 01:01 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Nat, próbuję ustalić która sytuacja byłaby lepsza dla sesji. Nie pomagasz.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Jezula
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 01 maja 2013, 01:05 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Jejku, już w ogóle nie usnę XD Lansował na dzielni...  Prawdziwy rycerz!!! (aż mój kot obudził się na mój śmiech i zagryzł koc  )
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 01 maja 2013, 01:08 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
No i Lidia nie ma już po co walczyć o Dominique... :/
|
|
Góra |
|
 |
Kocilla
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 01 maja 2013, 01:09 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 20 lut 2011, 22:23 Posty: 6151 Lokalizacja: Międzyrzecz.
Gra w: StarCraft II, World of Warcraft, Hearts of Iron III, Wargame.
|
Niby czemu, Par...? Nie zapominaj, że to inne czasy, że to rycerz. Któż wie co u niego jest mówione z poczucia obowiązku, co z grzeczności, co z serca, a co z jeszcze innych pobudek? :3
|
|
Góra |
|
 |
Jezula
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 01 maja 2013, 01:11 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
I zaczekaj jeszcze Par na mój odpis  Spokojnie, nie zabiorę Ci rycerza (chyba... ![Devil ]:->](./images/smilies/devil.png) ) ;P
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Sesja - Bóg Krwi - komentarze Napisane: 01 maja 2013, 01:12 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Taa, ale po pierwsze, twoi rycerze mają słabość do postaci jez. Po drugie, "idealna towarzyszka dla rycerza". Po trzecie, nie mam ochoty na to, by Lidia została zamordowana przez zazdrosną Mścigniewę. Więc na zainteresowanie Lidii też by zareagował całkiem uprzejmie? i wcale by się nie zażenował? 
|
|
Góra |
|
 |