|

Autor |
Wiadomość |
dikajos
|
Tytuł: Re: Geralt i kobiety - spekulacje Napisane: 28 paź 2014, 23:32 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: ME, Wiedźmin, KOTOR
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Pietruszka
|
Tytuł: Re: Geralt i kobiety - spekulacje Napisane: 29 paź 2014, 04:29 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: Mass Effect, Dragon Age, Telltale, TSW, Titanfal, GW2, Fallout, Bioshock, Skyrim, Morrowin
|
dikajos napisał(a): Może zrobią coś w sprawie Triss i Eskela w trójce :) A Eskel nie zginal w Sadze?
|
|
Góra |
|
 |
Biszkoptex
|
Tytuł: Re: Geralt i kobiety - spekulacje Napisane: 29 paź 2014, 06:28 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 31 sie 2010, 18:24 Posty: 5327 Lokalizacja: Sosnowiec
Gra w: śmierć
|
Nope. Tylko w wizji.
|
 |
Astarte
|
Tytuł: Re: Geralt i kobiety - spekulacje Napisane: 29 paź 2014, 19:14 |
|
Nałogowiec |
 |
Gra w: Skyrim, Wiedżmin 2, Rome II
|
@dikajos: Mam nadzieję, ale wkurza mnie, że nie zrobili "czegoś" w sprawie Eskela i Triss w pierwszej części gry, najlepiej od razu. Poza tym jeszcze bardziej wkurza mnie inna rzecz. Mianowicie, dlaczego Ciri pojawia się dopiero teraz, w trójce, i dlaczego Geralt przypomniał sobie o niej tak późno. Rozumiem miał amnezję, ale przecież nie był na bezludnej wyspie, otaczali go ludzie, którzy znali Ciri, i co? Nikt mu o niej nie wspomniał?
_________________ http://astarte21.blogspot.com/
|
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Geralt i kobiety - spekulacje Napisane: 29 paź 2014, 21:55 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: MGS V: TPP, Fallout 4
|
Nigdy jakoś nie płakałem za Ciri i jak by nie pojawiła się w trójce to także bym nie miał pretensji, dla mnie jej historia zakończyła się w sadze. Astarte tak redzi skonstruowali i podzielili sobie fabułę więc nie miej teraz pretensji z resztą w dwójce było trochę nawiązań do niej, także w jedynce coś się znalazło. Większe pretensje był miał do tego jak pokazali powrót wspomnień Geralta bo było to za mało podkreślone, osobiście liczyłem, że weźmiemy w nich udział. Do tego nie wyjaśnili co robił Geralt , gdy został jeźdźcem gonu, a grając ścieżką Roche'a nie ma opcji, aby się o tym dowiedzieć, oby w trójce to wyklarowali. Co do Eskela i Triss to może przez 5 lat było coś między nimi, ale nie wypaliło, a po powrocie Geralta już kompletnie straciło to znaczenie i być może Eskel nam o tym wspomni jeśli redzi się na taki ruch zdecydują. Na ich romans po zakończeniu gry nie liczę jeśli wybierzemy Yennefer, naciągane to i dodatkowo może Triss umrze jeśli będziemy musieli podjąć pewne decyzje.
|
|
Góra |
|
 |
wiesiek89
|
Tytuł: Re: Geralt i kobiety - spekulacje Napisane: 30 paź 2014, 10:44 |
|
Casual |
 |
|
a o Triss i Eskelu to coś tam było w przygocie Wesele  Cytuj: Do tego nie wyjaśnili co robił Geralt , gdy został jeźdźcem gonu, a grając ścieżką Roche'a nie ma opcji, aby się o tym dowiedzieć, oby w trójce to wyklarowali. W ścieżce Roche'a tez się o tym dowiadujesz tylko mało i nie wprost(epilog, przypomina sobie drzewo wisielców)
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Geralt i kobiety - spekulacje Napisane: 31 gru 2014, 19:00 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Uwaga spoiler z wesela. Zastanawia mnie czy skoro Ciri będzie grywalną postacią w W3, to czy Redzi nie zrobią z niej głównej bohaterki następnej swojej gry.
_________________ KP - PTP
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |
Biszkoptex
|
Tytuł: Re: Geralt i kobiety - spekulacje Napisane: 31 gru 2014, 21:48 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 31 sie 2010, 18:24 Posty: 5327 Lokalizacja: Sosnowiec
Gra w: śmierć
|
Było by fajnie, bo Ciri jest nieporównywalnie ciekawszą i lepiej napisaną postacią do Geralta.
|
 |
leon199299
|
Tytuł: Re: Geralt i kobiety - spekulacje Napisane: 19 sty 2015, 10:04 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
Mam pytanie. Czy jeśli wybraliśmy Shani w pierwszej części to i tak na początku będziemy w łóżku (porankiem) z Triss?
_________________ Send him a fruit basket, everyone loves those - Dorian Pavus
Czasem sam sobie imponuje - Reyes Vidal
|
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Geralt i kobiety - spekulacje Napisane: 19 sty 2015, 10:40 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: MGS V: TPP, Fallout 4
|
leon199299 napisał(a): Mam pytanie. Czy jeśli wybraliśmy Shani w pierwszej części to i tak na początku będziemy w łóżku (porankiem) z Triss? Tak zawsze jest z Triss.
|
|
Góra |
|
 |