Kupiłem grę dzisiaj w empiku, wracam do domu, instaluje a po instalacji coś takiego:
https://i.imgur.com/uHRRRP5.pngPoszperałem nieco w necie i znalazłem ten poradnik:
Cytuj:
Juz mam odpowiedz. Wiec tak wchodzmy w start wyszukiwanie programow wpisujemy ''cmd'' bez nawiasu Nastepnie wciskamy prawy przycisk myszy i otwieramy cmd ''jako administrator'' .Jezeli chodzi o win 8 zeby odpalic cmd wciśnij jednocześnie na klawiaturze klawisze Windows" oraz "X" Kliknij "Wiersz polecen (Administrator). Wspiujemy net user administrator /active:yes . Nastepnie logujemy sie na to konto i znowu wpisujemy cmd i wpisujemy netsh winsock reset all nastepnie restartujesz komputer i odpalasz GTA V. (GTA dziala tylko na tym koncie bynajmniej u mnie nie wiem jak u was)
Zrobiłem wszystko zgodnie z tym poradnikiem, udało mi się wpisać kod i zaczęło się pobieranie patcha, ale niestety działa to tylko na drugim koncie "Administrator" wie ktoś jak zrobić aby działało na moim oficjalnym koncie? Nie widzi mi się przenoszenia wszystkich moich danych na drugie konto. :/