|
Autor |
Wiadomość |
zibi27
|
Tytuł: Zachodnie podejście problem Napisane: 26 gru 2014, 18:01 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
 |
|
Witam, mam problem aby dostać się do północnej części Zachodniego Podejścia. Na mapce są 2 główne bramy, zaznaczyłem je czerwonym półksiężycem. Kiedy na nie kliknę wyskakuje komunikat że blokuje je jakiś mechanizm. Przez jaskinie też nie dałem rady się dostać, a w operacjach na stole narad mam jedynie blokadę tych dziur z tym śmierdzącym płynem. Będę wdzięczny za pomoc http://www.iv.pl/images/32012621280025081120.jpg
|
|
Góra |
|
 |
|
Skeczor
|
Tytuł: Re: Zachodnie podejście problem Napisane: 26 gru 2014, 18:11 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
Musisz wejść jeszcze wyżej tam gdzie ta flaga. Zlecasz operację, aby zbudowali most i przechodzisz naokoło. Tyle.
|
 |
Pottero
|
Tytuł: Re: Zachodnie podejście problem Napisane: 26 gru 2014, 18:15 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: ME, DA, AC, Fable, Fallout, TES
|
Musisz zacząć wykonywać zadanie związane z aktywnością pomiotów – w pewnym momencie Inkwizytor stwierdzi, że pomioty muszą przychodzić zza tych wyziewów, więc na stole narad stanie się dostępna operacja wybudowania nad nimi mostu. Jak most zostanie zbudowany, idziesz dalej wykonywać zadanie związane z pomiotami, czyli przechodzisz nad wyziewami przez most, potem przechodzisz przez ruiny kompleksu i wychodzisz po drugiej stronie, tam założysz ostatni obóz i dotrzesz do mechanizmu, który blokuje drzwi.

|
|
Góra |
|
 |
zibi27
|
Tytuł: Re: Zachodnie podejście problem Napisane: 26 gru 2014, 18:40 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
 |
|
Dziękuję Panowie, teraz jakoś to ogarnę. Pozdrawiam 
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: Zachodnie podejście problem Napisane: 26 gru 2014, 20:21 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
Nadmienię, że to w tej twierdzy na wschodzie podpowiedzą.
|
 |