Teraz jest 19 kwi 2021, 22:27


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zaginiona Świątynia Dirthamena
PostNapisane: 29 gru 2014, 16:54 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2014, 12:21
Posty: 68
Mam problem z odblokowaniem drzwi w prawym dolnym rogu, gdzie znajdują się "Głuche uszy". Drzwi blokuje mechanizm. Znalazłem w tej lokacji tylko jedną dźwignię. Już kilka razy ją przestawiałem i nic. Może jakiejś runy na ścianie nie zauważyłem ale obszedłem już całość kilka razy i nic ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zaginiona Świątynia Dirthamena
PostNapisane: 29 gru 2014, 17:09 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sie 2012, 12:31
Posty: 2424
Gra w: Batmen
No i nie otworzysz, bo masz grę nieoryginalną ;) dobra, żarty
idziesz tam w stronę pomiotów i będzie w pierwszej, większej sali

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zaginiona Świątynia Dirthamena
PostNapisane: 29 gru 2014, 20:10 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2014, 12:21
Posty: 68
Bug był bo teraz włączyłem grę i drzwi się otworzyły bez problemu a nic nie zrobiłem. Nauczka na przyszłość by zapisać grę w razie problemów, zamknąć i uruchomić ponownie. Dziwi mnie coś innego. Otóż cały czas zbierałem ekwipunek tutaj na lvl 11 a teraz zabiłem bossa i jest tylko ekwipunek lvl 6 - 8 a boss lvl 15. To jakieś nieporozumienie. Ogólnie zwykle znajduję wszystko na 3 poziomy w tył i gdyby nie crafting to było by nieciekawie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zaginiona Świątynia Dirthamena
PostNapisane: 29 gru 2014, 22:35 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sie 2012, 12:31
Posty: 2424
Gra w: Batmen
Bo to rejon dla tych postaci na tym lvl - temu

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zaginiona Świątynia Dirthamena
PostNapisane: 30 gru 2014, 06:59 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2014, 12:21
Posty: 68
Owszem region na 11 lvl ale w pewnym momencie trzeba walczyć z trzema tajemnymi zmorami jednocześnie i jeszcze ten boss lvl 15. Nie wiem czy to wykonalne ale spróbuję w kolejnej grze. Gdyby to była otwarta przestrzeń to owszem, poza smokiem to każdego przeciwnika można zabić z kilometra magiem. Powinni to zmienić tak jak było w DA 1, gdzie był zasięg nawet podany np w opisie łuków. Teraz wystarczy zacząć podstawowym atakiem i można już rzucać zaklęcia na horyzont.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules