Mam problem z odblokowaniem drzwi w prawym dolnym rogu, gdzie znajdują się "Głuche uszy". Drzwi blokuje mechanizm. Znalazłem w tej lokacji tylko jedną dźwignię. Już kilka razy ją przestawiałem i nic. Może jakiejś runy na ścianie nie zauważyłem ale obszedłem już całość kilka razy i nic ?
Bug był bo teraz włączyłem grę i drzwi się otworzyły bez problemu a nic nie zrobiłem. Nauczka na przyszłość by zapisać grę w razie problemów, zamknąć i uruchomić ponownie. Dziwi mnie coś innego. Otóż cały czas zbierałem ekwipunek tutaj na lvl 11 a teraz zabiłem bossa i jest tylko ekwipunek lvl 6 - 8 a boss lvl 15. To jakieś nieporozumienie. Ogólnie zwykle znajduję wszystko na 3 poziomy w tył i gdyby nie crafting to było by nieciekawie.
Owszem region na 11 lvl ale w pewnym momencie trzeba walczyć z trzema tajemnymi zmorami jednocześnie i jeszcze ten boss lvl 15. Nie wiem czy to wykonalne ale spróbuję w kolejnej grze. Gdyby to była otwarta przestrzeń to owszem, poza smokiem to każdego przeciwnika można zabić z kilometra magiem. Powinni to zmienić tak jak było w DA 1, gdzie był zasięg nawet podany np w opisie łuków. Teraz wystarczy zacząć podstawowym atakiem i można już rzucać zaklęcia na horyzont.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości