|
Autor |
Wiadomość |
waber
|
Tytuł: Re: Jak trafiłeś/aś na forum. Napisane: 28 sie 2013, 14:47 |
|
Wiedźma z Głuszy |
 |
Dołączył(a): 12 maja 2010, 12:04 Posty: 4289 Lokalizacja: Korcari
Gra w: Wiedźmin, DA, Skyrim
|
To było chyba jakieś 3 lata temu - po milionowym przejściu DA:O i milionowym pierwszym przejściu Wiedźmina, łaziłam po różnych forach i szukałam ciekawostek na temat tych gier, licząc na to, że znajdę np. wskazówkę do jakiegoś ukrytego zadania itp. Niestety, okazało się, że przemieliłam te gry na wylot, ale za to trafiłam tutaj - w dość mroczne i wówczas ciche miejsce, które dopiero zaczynało się rozwijać. Pomyślałam - kurde, jak tu pusto, może by tak im coś nawrzucać? No i nawrzucałam. A jak już nawrzucałam, to spiknęłam się z Severanem i Heavy'm, przyniosłam swoją poduszkę i fajki, zapuściłam korzonki i tak mi zostało.
_________________ "Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."
|
|
Góra |
|
 |
|
Uva
|
Tytuł: Re: Jak trafiłeś/aś na forum. Napisane: 28 sie 2013, 15:03 |
|
Kultysta Slaanesha |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
|
Góra |
|
 |
Biszkoptex
|
Tytuł: Re: Jak trafiłeś/aś na forum. Napisane: 29 sie 2013, 10:48 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 31 sie 2010, 18:24 Posty: 5327 Lokalizacja: Sosnowiec
Gra w: śmierć
|
Waber. Pierwszy spamer tego forum  Przynajmniej takie miałem wrażenie jak pierwszy raz się zalogowałem. No i oczywiście wtedy jedyny nałogowiec. 1200 postów. Wtedy, kiedy forum było bardziej wyludnione niż Czarnobyl taka liczba graniczyła z cudem 
|
 |
waber
|
Tytuł: Re: Jak trafiłeś/aś na forum. Napisane: 29 sie 2013, 11:54 |
|
Wiedźma z Głuszy |
 |
Dołączył(a): 12 maja 2010, 12:04 Posty: 4289 Lokalizacja: Korcari
Gra w: Wiedźmin, DA, Skyrim
|
Ktoś musiał to forum rozbujać  No, ale trzymajmy się tematu.
_________________ "Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."
|
|
Góra |
|
 |
JANUR
|
Tytuł: Re: Jak trafiłeś/aś na forum. Napisane: 30 sie 2013, 13:13 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Malrok
|
Tytuł: Re: Jak trafiłeś/aś na forum. Napisane: 30 wrz 2013, 20:46 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Dołączył(a): 08 wrz 2013, 20:00 Posty: 174 Lokalizacja: Szpital psychiatryczny im. doktora Hannibala
Gra w: Skyrim, KOTOR, GTA V, seria Mass Effect, Fallout NV i 4, Dragon Age, Overwatch
|
Ja szukałem info. jak sobie poradzić z nie kończącym i się bugami skyrima. Łaziłem po różnych stronach aż w końcu wpadłem na to żeby sobie wygooglować jakieś forum. Przez pół roku nawiedzałem was jako gość, aż w końcu postanowiłem się zarejestrować i o to jestem.
_________________ Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A s***ysyny będą zawsze.
|
|
Góra |
|
 |