Autor |
Wiadomość |
Handlarz cieni
|
Tytuł: Pożegnania Napisane: 16 mar 2014, 18:20 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Wortal GW skupia inteligentnych ludzi, więc nie będę tłumaczył o co biega w poniższym wątku. Na pewno załapaliście  Choć mam nadzieję, że będziecie jak najrzadziej z niego korzystać. Cóż ja skromny Handlarz mogę powiedzieć miło tutaj spędziłem swój czas przepraszam za to że być może nigdy nie dokończę swojej sesji. Nie doczekałem się także końca tych w których brałem udział wcześniej ale kto powiedział że będą one krótkie. Powód odejścia prosty mało czasu ostatnio bywałem na tym forum sporadycznie lub nie było mnie na nim wcale.Może niektórzy zatęsknią za mną, niektórzy się ucieszą. Ale tak poważnie już... Użytkownicy i użytkowniczki, dbajcie o siebie, walczcie o swoje marzenia, a ja życzę Wam wszystkiego najlepszego w Waszym realnym życiu. Dziękuję Wam za to wszystko tutaj, było to dla mnie wspaniałym doświadczeniem. Na pewno nie żałuję czasu spędzonego na GW. Handlarz Cieni(jeśli jest możliwość proszę o usunięcie mojego konta z forum żegnam i pozdrawiam.)
_________________ Procesor Intel Core i7 - 4790K Grafika Palit GTX Titan X 12GB 2xSLI Dysk SSD Samsung 840 EVO 500GB 16GB Pamięc RAM TridentX firmy G.Skill DDR3 2400MHz (2x 8GB) Płyta główna MSI Z87-GD65 Gaming Zasilacz Fractal Design Edison M 650W certyfikat 80+ GOLD
|
|
Góra |
|
 |
|
waber
|
Tytuł: Re: Pożegnania Napisane: 16 mar 2014, 22:30 |
|
Wiedźma z Głuszy |
 |
Dołączył(a): 12 maja 2010, 12:04 Posty: 4289 Lokalizacja: Korcari
Gra w: Wiedźmin, DA, Skyrim
|
Szkoda, że odchodzisz, rozumiem jednak, że masz ku temu jakiś powód i szanuję Twoją decyzję. Mam nadzieję, że może jeszcze kiedyś zajrzysz na GW. Cokolwiek zamierzasz teraz robić w swoim życiu - powodzenia 
_________________ "Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."
|
|
Góra |
|
 |
loneirus
|
Tytuł: Re: Pożegnania Napisane: 01 kwi 2014, 16:49 |
|
Nałogowiec |
 |
|
.było miło ,ale się Skończyło
|
|
Góra |
|
 |
waber
|
Tytuł: Re: Pożegnania Napisane: 07 paź 2014, 20:54 |
|
Wiedźma z Głuszy |
 |
|
loneirus, teatralne gesty są zarezerwowane dla nieletnich histeryków  Ja ze swojej strony mogę jedynie podziękować za nieocenioną pracę, jaką włożyłeś w tworzenie ze mną poradnika do DA. Życzę powodzenia w internetach i życiu osobistym 
_________________ "Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: Pożegnania Napisane: 07 paź 2014, 21:30 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
A co? Handlarz znowu odchodzi? 
|
 |
Mihtein I
|
Tytuł: Re: Pożegnania Napisane: 07 paź 2014, 21:39 |
|
Stand User |
 |
Dołączył(a): 08 kwi 2013, 16:53 Posty: 4484 Lokalizacja: Sprawdź w szafie
Gra w: wojny psychologiczne
|
Ja raczej zwracam uwagę, że waber odpowiada na pożegnanie z 4 kwietnia 
_________________ Remember to just have 1 waifu. Getting more waifu will destroy your laifu

|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: Pożegnania Napisane: 07 paź 2014, 21:49 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
|
Góra |
|
 |
waber
|
Tytuł: Re: Pożegnania Napisane: 13 paź 2014, 08:24 |
|
Wiedźma z Głuszy |
 |
|
Teraz moja kolej  Uprzejmie informuję, że w dniu dzisiejszym, po kilku latach orki na ugorze, złożyłam rezygnację z funkcji moderatora i zamierzam rozkoszować się wolnością i niezależnością zwykłego usera  Żegnam się jednak nie z Wami, lecz jedynie z funkcją, która stała się dla mnie nazbyt uciążliwa. Mam nadzieję, że nadal będziemy widywać się na szalonych zlotach i od czasu do czasu pisać głupoty w imprezowym  Dziękuję za świetną współpracę całej ekipie Gamewalk oraz wszystkim userom, dzięki którym wytrwałam na posterunku tak długo. Buziaki, waber
|
|
Góra |
|
 |
Peragon
|
Tytuł: Re: Pożegnania Napisane: 13 paź 2014, 18:39 |
|
Kapituła FCoA |
 |
Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04 Posty: 4716 Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
|
Do czego to doszło, że ikony gamewalka rezygnują ze swoich stanowisk... Czy czeka nas już tylko anarchia i powolny upadek? W imieniu użyszkodników, trolli, forumowych pieniaczy i wywrotowców dziękuję za dzielną służbę moderatora! 
Góra |
|
 |
Amandir
|
Tytuł: Re: Pożegnania Napisane: 13 paź 2014, 18:46 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Waber, ale jak to? ;_; Najpierw Zefi zwiał,potem Rosiek. Teraz ty przestajesz być modem? CO się dzieje z tym światem.
_________________ InSkyrim
 Aby dołączyć, kliknij w obrazek. Free Company of Alinor- Ktoś
|
|
Góra |
|
 |