Kopiemy. Mamy tutaj cytaty istnego Trolling Goda.
Heniek1 napisał(a):
HEJ GŻMOTY ! Jestem podegzaltowany, bo nie wiem czy wiecie ale kupiliśmy sobie z żonom sylwestrową wycieczkę na Egipt ! To nie niszowe brudne jeziorko czy zimny Bałtyczek, to nie ciepłe siki piwo - to wielki Świat - to wycieczka marzeń. Będziemy tam pływać w Oceanie Czerwonym, jeść potrawy o których możecie pomarzyć - grylowane kangury, steki z saren sajgaków, budynie z kwiatów lotosu i storczyków itp !, a ja będę podszczypywał rekiny, drażnił agresywne skalne mundreny i kałamarniki. No ale Kochani jak żygam kasą i nie siorbię zupki szczawiowej.
Heniek1 napisał(a):
A ja bylem w słonecznej Australi ! Właśnie popływałem sobie wśród raf koralowych oceanu Indochińskiego i uszczypnąłem rekina w ogon, a csssooo, takiego focha sie miało, nadął się jak balon i wystawił kolce, ot taka najeżona piłka. Teraz leżę na plaży na ręczniku z Juska za 39 złoty (!), a piękne aborygienki donoszą mi drynki z parasolko i saszłyki z torby kangura i ropuchnicy (taka droga ryba oceaniczna, w Polsce nie znana jest, bo bardzo droga jest), ot taki zwyczaj Wipów tu jest. Żeby nie żona Zyta, to bym pofiglował z dwoma - czema, bo widzę, że napalone na mnie jak sztygar na kutrze rybackim. Wiem, że mi zazdrościcie jak kalafiory jedne, ale spoko, spoko, by żyłka penknie i będzie bul.
Heniek1 napisał(a):
A ja z żonom bylem iw zakopanej gurze pojelahem ta bmw za 137tys jadlem polendwiczki z zonom ludzie zawistni glupie miny mieli jak jechale swoim bmw a zona im wala pokazywala i smiala sie z nich a jam razem z niom no ale ja wkonicu zygam kasą no i po prostu zygam kasą wy mozecie co najwyzej rowerem pod most pojechac albo w krzaki nie to co ja glupie polaki.
Heniek1 napisał(a):
Nasze klimatyzatory nastawione na 10 stopni zamrożo wam japka mokre i zimnw Polaki! dolary $$$ tak nasze wam robia! Mokre i zimne Polaki!
Heniek1 napisał(a):
a ja żem ostatnio kupil szkole i zrobil z niej dyskoteke a nauczycielii zatrudnli za ja zęm jako ochroniarzy.
Heniek1 napisał(a):
Skeczor, a jam pracoac nie muszem bo sram kasom i zygam kasom.
Heniek1 napisał(a):
Mihtein I, jo kosom zygam nie to co ty biedaczaku bolaczku