Gra w: DA, Mass Effect, Wiedźmin 2, Skyrim
Co ja robię, zamiast uczyć się na kolokwium, od 2 godzin siedzę na forum i przeglądam wątki o d*pie Marynie... Mój pokój wygląda jak po przejściu huraganu, w kuchni sterta naczyń do umycia, a ja wymyślam jak zginęła 114 mrówka... Tak sobie myślę, że jakby w końcu zaświeciło słońce i zrobiło się cieplej, to na pewno od razu wzbudziłaby się we mnie energia do działania
_________________ "My decydujemy tylko o tym jak wykorzystać czas, który nam dano." - J.R.R. Tolkien, "Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia"
Gra w: komputer
Slash napisał(a):
Nie, nie i jeszcze raz nie. Sam początek mnie odrzuca. Za bardzo "przypomina techno", którego nie lubię. Głosowo tak samo, cieeeeenko. Wkurzało mnie. 4/10 : P
Wrzucam tutaj bo nie mogę do niczego innego dopasować Mam do Was ogromną prośbę: przygotowuję na zaliczenie prezentację, do której potrzebuję uzupełnionych 100 ankiet. Brakuje mi połowy Jako że ludzie na fejsbuku chyba zmęczyli się moimi postami, postanowiłam spróbować tutaj. Ankieta dotyczy stereotypu kota. Może i nie należy do najłatwiejszych, ale nie jest też jakoś wybitnie trudna. Prosiłabym też o poważne odpowiedzi, bo otrzymałam już różne kwiatki typu "nie pacze".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 599 gości