Autor |
Wiadomość |
Skeczor
|
Tytuł: Re: O wszystkim i o niczym Napisane: 21 cze 2013, 12:28 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
NIE IDŹ NA POLITOLOGICZNE!!! -GŁUPOTA
diabeł - odpowiadam ci z gry imiona. Co ja mam robić w pracy?
|
 |
|
diablodevil
|
Tytuł: Re: O wszystkim i o niczym Napisane: 21 cze 2013, 12:50 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: gry
|
Graj sobie w gry online, co są na stronach różnych, a w odkopywaniu tematów nie widzę nic ciekawego.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: O wszystkim i o niczym Napisane: 21 cze 2013, 13:18 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
@up siedzę w takim miejscu, że grać nie mogę. Przynajmniej ciekawiej jest na forum  *zakłada kask górnika*
|
 |
Wollannd
|
Tytuł: Re: O wszystkim i o niczym Napisane: 21 cze 2013, 13:24 |
|
Nałogowiec |
 |
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
|
Skeczor, ale czemu? Politologiczna to tylko tak awaryjnie. W ogóle to liceum gdzie jest ta klasa politologiczna to tak awaryjnie. Mnie interesuje to liceum gdzie jest human i dziennikarska. Jakbym się w tym awaryjnym do humana dostał a tam gdzie chcę iść do dziennikarskiej to wybieram dziennikarską. Takie ja mieć plany. A politologia to w ogóle ostatnia deska ratunku. Lepsze to niż zawodówka, a do klasy ścisłej się nie nadaję co zresztą po wynikach widać przecież.
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: O wszystkim i o niczym Napisane: 21 cze 2013, 13:30 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Wolland - w dzisiejszych czasach zawodówka jest o niebo lepszą inwestycją. Sam żałuję, że nie poszedłem do technikum  Dlaczego nie politologia? CZŁEKU! Uczysz się w głupim systemie! Musisz JUŻ wybrać kierunek studiów. Dobierz profil taki, gdzie pomoże ci się na studia przygotować.
|
 |
Wollannd
|
Tytuł: Re: O wszystkim i o niczym Napisane: 21 cze 2013, 15:09 |
|
Nałogowiec |
 |
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
|
Chciałbym historię studiować a praca- dziennikarz. Gdzie? Gdzie się uda dostać- na pewno gdzieś się uda... mam nadzieję przynajmniej. Takie moje marzenia Po politologii też da się historię studiować.
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: O wszystkim i o niczym Napisane: 21 cze 2013, 20:44 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Po historii dziennikarzem nie zostaniesz  W sumie teraz tylko dwa kierunki dają przyszłość.
|
 |
Wollannd
|
Tytuł: Re: O wszystkim i o niczym Napisane: 21 cze 2013, 21:30 |
|
Nałogowiec |
 |
|
A czemu to niby nie zostanę? "Bul" Komorowski został nawet prezydentem...  BTW. pisałeś że uważałeś że jestem starszy. Na ile lat ty mnie oceniałeś?
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: O wszystkim i o niczym Napisane: 21 cze 2013, 22:05 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Chyba 24 XD Tak samo przyszło do głowy (twoje posty widziałem jedynie w skojarzeniach). Dlaczego nie zostaniesz? Bo na dziennikarstwie uczą dziennikarstwa 
|
 |
Amandir
|
Tytuł: Re: O wszystkim i o niczym Napisane: 23 cze 2013, 11:32 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Wolland, ja mam: Historia- 91% Polski- 81% Matma- 100% Przyrodnicze- 100% 93 punkty za egzamin, 161 do rekrutacji, też się chyba dostanę ;D
_________________ InSkyrim
 Aby dołączyć, kliknij w obrazek. Free Company of Alinor- Ktoś
|
|
Góra |
|
 |