Gra w: komputer
Hmm. To kogo oceniać?
Nick: Feline. Odczuwam pustkę. Najnormalniejszy nick jaki może być userka forum o grach. No chyba, że na prawdę ktoś ma paranoje na punkcie kotów 7/10 Avek: Cóż. Odnoszę wrażenie, że fotka samorobna? Serduszko z kabli przypadkowe? 7/10 Sygnaturka: Święte słowa wielkiego czlowieka 10/10 User: Co by tu.. useruje świetnie.. eem.. oby tak dalej
Dołączył(a): 25 maja 2011, 06:15 Posty: 178 Lokalizacja: Racibórz
N. W miarę oryginalny, fajny i łatwo się go wymawia. Ma polskie brzmienie, nie tak jak co najmniej połowa (w tym mój) nicków na forum. Git majonez i kiełbasa. 7/10 Av. No, powiedzmy. Może być. Nie przemawia do mnie. Sam obrazek lepiej odpowiadałby grom powiązanym z średniowieczem. Lekko mhroczny. 5/10 Syg. Nie zauważyłem :c U. W miarę. Pisze długie posty, straaaasznie się rozpisuje. Słucha metalu, ale bardzo aktywnym go nazwać nie można. Czasem widzę go w dziale o Wiedźminie 2. Szerszej/większej opinii na jego temat jeszcze sobie nie wyrobiłem. 6/10
Nick: Średnio oryginalny,kojarzy mi się z gitarzystą Guns 'N' Roses (chyba taką miał ksywę ;d) 6/10 Avatar: Rainbow Dash 10/10 Sygnatura: ymmm nie mam pojęcia jak mógłbym to opisać ale fajne ułożenie,estetyczne,kolorowe 8/10 User: Mój rówieśnik o ile wierzyć informacjom na profilu,po tym że zyskał range widać że człowiek ogarnięty,czasami widywałem się z jego postami,najczęściej w muzyce. Wypowiada się na temat,w miarę zwięźle,szerszej opinii narazie sobie nie wyrobiłem 8/10
_________________ ------------------------------------------- Windows 7 Home Premium Edition Intel Core 2 Duo E7400 x86 2.80 Gh@3.40 Ghz Nvidia GeForce 9600 GSO 512mb VRAM 4 GB Ram Gigabyte G31M-ES2L
Gra w: Dragon Age, Mass Effect, Skyrim, Wiedźmin
Nick - w moim mniemaniu bardzo nijaki i dość trudny do zapamiętania. 3/10 Avatar - no cóż... 0/10 Sygnatura - jest trochę koloru, jest komputerek, jest "coś" 7/10 User - nie znam, ale wszystko co pisze raczej jest na miejscu, ale minus za nie wciskanie spacji po znakach interpunkcyjnych... 6/10
Nick: wchodzi szybko w pamięć, trochę za bardzo kojarzy mi się z narkomanią 6/10 Avatar: Bardzo dobry klimat,, co to wampir? 7/10 Sygnatura: Cytaty i obrazeczek, może być 7/10 User: hmmm... nie znam za bardzo może w przyszłości poznam, jak na razie 5/10
_________________ Spokój to kłamstwo, jest tylko pasją. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo. Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy. Moc mnie wyzwoli.
Gra w: Dragon Age, Mass Effect, Skyrim, Wiedźmin
Nick - nie wiem czemu, ale mi się podoba jest dość łatwy i kojarzy mi się z... krasnoludami 6/10 Avatar - mój ukochany Beelzeboss szkoda, że trochę kiepskie ujęcie. 7/10 Sygna - tekst. nawet fajny, ale nic poza tym. 5/10 User - nie znam, ale wszystko wydaje się na miejscu 5/10
Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32 Posty: 1357 Lokalizacja: Stalowa Wola
Gra w: Klasy
Nick: Znajomy. Groziłem Ci już kiedyś? Gdyby nie same wielkie litery to dałbym więcej. 6/10 Avek: < 3 Nie wiem kto to, ale już ją lubię. 8/10 Sygna: Wkurwiają mnie cytaty w sygnach. I nic mi nie mówiący obrazek. 4/10 User: Z tego co pamiętam, to swego czasu wywaliłem ją za brak aktywności z AG. Szkoda, bo nadal jestem przekonany, że osoba wartościowa i wypowiedzieć się na niejeden temat potrafi (chyba, osobiście nie miałem okazji porozmawiać, oceniam na podstawie postów). 7/10
Nick: Giselher, pamiętam że to przywódca Szczurów z Wiedźmina. 6/10 Avatar: Kot z jakimś trunkeim... fajny pomysł. 7/10 Sygnatura: Hmm.. no cóż. Przynależność do frakcji - jest, symbol - jest, ranga - jest. Czysto przejrzyście - 9/10 User: Dawny Arcyszpiego Słonek, raczej spoko koleś, nieźle się sprawował na stanowisku arcyszpiega. Ja tam nic nie mam 9/10
_________________ " - Do you want to be a Queen? - No. I want to be the Queen." ~ Margaery Tyrell, Game of Thrones
Dołączył(a): 25 maja 2011, 06:15 Posty: 178 Lokalizacja: Racibórz
N. Wspominałem nieraz, że kojarzy mi się ze słowem "parias" bez literki "p". Na forum prezentuje się dosyć dobrze, szary kolorek pasuje. Lekko powyżej standardu. 6/10 Av. Uśmiechnięta buźka ;o Bardziej pasowałaby mi do avatara na Gadu-Gadu, niż na forum dyskusyjne. Może być, chociaż szału nie ma. Syg. NARESZCIE USUNĄŁ SWÓJ STARY NICK Z SYGNATURY, +1 DO OCENY! Obrazek powinien znaleźć się w każdej sygnaturze. Tym bardziej te dotyczące rangi w obojętnie której frakcji. Taki mój kaprys. Tytuł i przynależność do oddziału. 6/10 U. Wkurzał, nie, wkurVViał mnie wrzucaniem co dwa słowa skrótu używanego przez dziewczyny na naszej-klasie/facebook'u. Teraz robi to samo, tyle że z emotkami. Na początku wydawał się n00bkiem (a co, jedziemy na całość), potem zaczął pisać z sensem, dzięki czemu urósł w moich oczach. Trzymaj tak dalej, tylko używaj mniejszej ilości emotek i skrótów - pamiętaj, nie stylizuj się na emo Masz 7.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 655 gości