Autor |
Wiadomość |
shao
|
Tytuł: Nasze kanały na YouTube Napisane: 15 kwi 2012, 15:42 |
|
Casual |
 |
|
|
Góra |
|
 |
|
JaskierPL
|
Tytuł: Re: Porady i gameplay'e na YT. Napisane: 24 kwi 2012, 19:20 |
|
Aedd Gynvael |
 |
Dołączył(a): 17 maja 2011, 20:30 Posty: 2089 Lokalizacja: Białystok
Gra w: Gry
|
Hey, skoro można grzech nie skorzystać z profesjonalnej widowni, która mam nadzieję bez większego "flejmu" obejrzy filmiki na moim kanale. TAK, to jest forma rozgłosu, ale nie liczę tu na tabuny widzów (sporą grupkę już mam) a raczej na to co sądzicie o tym, czy o tamtym. Tutaj macie link do kanału Mój Kanał Zagrajmerstwem cieszę się od przeszło roku (oczywiście na razie z niedużym rozgłosem) na moim kanale o ile ktoś będzie chciał znajdziecie materiały z : Ciekawym waszych opinii  Pozdrawiam
_________________ Aedd Gynvael - Burmistrz "Ten Kreatywny""Podwójny Mistrz Gladiatorów Aedd Gynvael" "Kłamstwa to piękne historie, które są niszczone przez kogoś, kto mówi prawdę" ~ Neil Patrick Hariss Youtube
|
|
Góra |
|
 |
waber
|
Tytuł: Re: Porady i gameplay'e na YT. Napisane: 25 kwi 2012, 01:56 |
|
Wiedźma z Głuszy |
 |
Dołączył(a): 12 maja 2010, 12:04 Posty: 4289 Lokalizacja: Korcari
Gra w: Wiedźmin, DA, Skyrim
|
Pozwoliłam sobie odgruzować wątek z niepotrzebnych postów i zmienić tytuł. Ewentualne uwagi w tej kwestii proszę kierować do mnie w formie PW. Pozdrawiam 
_________________ "Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."
|
|
Góra |
|
 |
94Chiroo
|
Tytuł: 94Chiro [Zagrajmy W] Napisane: 10 cze 2012, 15:29 |
|
Casual |
 |
|
Siema, Na YT jestem od około października. Miałem kilka przerw ale od teraz mam zamiar się zabrać za to porzadnie. Nagrywanie jest dla mnie pasją hobby, lubie grać w gry komputerowe więc nagrywanie nie jest dla mnie przeszkodą ani jakąś nudą. Moje filmy są wykonane w 720p więc jakość jest optymalna. Więcej informacji dot. spraw technicznych znajduje się w FAQ. Dwie pierwsze serie były nagrywane na starym sprzecie i się dopiero uczyłem obróbki, a obecnie mam nowy sprzet i znam już możliwosci programu wiec jakość materiałów powinna być coraz lepsza. Link: https://www.youtube.com/user/94Chiro 94Chiro - Zagrajmy w Ukończone Serie: ♦Battlefield Bad Company 2 ♦Brink Obecne Serie: ♦Diablo III ♦Battlefield 3 (multi) Planowane: ♦Mirror's Edge ♦Bulletstorm Chce wiedzieć co mógł bym zmienić i poprawić na kanale, a co jest dobre i pozytywne dla oglądające, z góry dziekuje za ocene i dzieki za suby i komentarze. Ifrexalis: post przeniosłem, ponieważ tutaj jest jego miejsce. Na specjalne reklamy, trzeba mieć zgodę "góry", a takowej się nie doszukałem na tablicy informacyjnej, Ani tym bardziej w poście.
|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Nasze kanały na YT Napisane: 10 cze 2012, 15:54 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: gry
|
To i ja wkleję link do mojego skromnego kanału, na razie mam mało filmów ale z czasem będzie ich więcej. Robię filmy z różnych gier o różnej tematyce. http://www.youtube.com/user/diablodevil51
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
Tariel
|
Tytuł: Re: Nasze kanały na YT Napisane: 16 cze 2012, 17:36 |
|
Casual |
 |
|
Witam Chciałbym przedstawić swój kanał na serwisie youtube. Zajmuje się nim Wywiadami z twórcami stron fanowskich o różnych grach oraz prowadzę tzw. lets playe. Obecnie gram w World of Warcraft : Mists of Pandaria Beta. Ale na pewno pojawia się materiały kolejne z innych interesujących gier. Zachęcam do subskrybowania! http://www.youtube.com/user/TheTariel89
|
|
Góra |
|
 |
JokeV4
|
Tytuł: Działalność na youtube Napisane: 19 cze 2012, 05:47 |
|
Casual |
 |
|
Siemano! Chciałbym Was zaprosić na mój kanał youtube. Staram się zamieszczać tam różnego typu komentarze z Call Of Duty, moaby i prawdopodobnie live'y. Przygode z yt zacząłem niedawno, mam dopiero 45 widzów i wkładam w mój kanał dużo pracy, między innymi reklamowanie się. Mam nadzieje, że nie potraktujecie tej wiadomości jako spam, i jeżeli Was to nie interesuje, to poprostu napisz. Dziękuje za przeczytanie, link do kanału : youtube.com/user/JokeV4. Pozdrawiam i życzę miłego dnia, Joke
|
|
Góra |
|
 |
ArhibaldWest
|
Tytuł: Re: Nasze kanały na YT Napisane: 23 cze 2012, 21:53 |
|
Niedzielny gracz |
 |
Dołączył(a): 27 lut 2012, 21:50 Posty: 34 Lokalizacja: Rabka - Zdrój
Gra w: Burnout: Ultimate Box
|
Witam, Oto mój skromny kanał na YT. Zajmuje się głównie machinimą (filmy fabularne wykorzystujące silnik gry) ze Skyrima. Narzie są trzy odcinki serialu zatytułowanego "Serce Daedry" Planowane produkcje to: - Turniej - Wspomnienia Zabójcy - Tajemnica Nieprawości - Bitwa o Czerwoną Górę - Zemsta Dwemerów http://www.youtube.com/user/ArhibaldWest
|
|
Góra |
|
 |
Damix22
|
Tytuł: Re: Nasze kanały na YT Napisane: 30 cze 2012, 17:00 |
|
Nałogowiec |
 |
 |