|
Autor |
Wiadomość |
CherryGrove
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 22 wrz 2012, 14:19 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: TES V: Skyrim, World of Warcraft, Mass Effect, Portal
|
|
Góra |
|
 |
|
Wieru
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 22 wrz 2012, 14:32 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: Warcaby :D
|
Jak już podajesz orydżinał, to przyznam że większej różnicy nie widzę.Twoja Flutterka wydawała mi się trochę krępa, ale w odcinku wygląda tak samo więc to pewnie kwestia pochylonej głowy.
|
|
Góra |
|
 |
CherryGrove
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 22 wrz 2012, 15:06 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
No właśnie ludzie wektorują postacie z odcinków, żeby wyglądały jak oryginał, ale to mój pierwszy raz i jestem pewien, że następne pójdą mi szybciej i lepiej, mam nadzieję:D Dzięki temu można robić komiksy na przykład
|
|
Góra |
|
 |
JANUR
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 22 wrz 2012, 19:58 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
CherryGrove
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 22 wrz 2012, 20:42 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
Dzięki JANUR  Jak będę miał trochę więcej czasu to wezmę się za vector tracing kolejnej  Więc czy ktoś nie chce jakiejś postaci? Bo mogę narysować P.S. Fluttershy rządzi! I niech nikt nie próbuje uważać inaczej bo każę jej na Was spojrzeć! 
|
|
Góra |
|
 |
Liu_tenet
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 22 wrz 2012, 22:52 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
Gra w: Seria TES, HoMM 3, strategie Paradoxu, seria ME, seria DA, seria AC, P:T
|
Obawiam się, że Fluttershy jest jak dla mnie za... miękka. Nie jest zła, ale nie może się równać z ,,awesomness, radicalness and coolness", ona ma styl, inteligencję i prześliczne kolorki w grzywie. ^_^ Poza tym RD staje się o 20% cooler w drugiej serii, (Fluttershy też, ale może tak o 15%) a biorąc pod uwagę jej poziom z 1. serii daje to całkiem bardzo nieźle dobry wynik.
|
 |
JANUR
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 22 wrz 2012, 23:10 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
nom jak dla mnie to flattershy w 2 serii jest zajeb... i zmienia się w nie których odcinkach o 180 stopni , czyli staje się swoim przeciwieństwem !! i jak ja to widziałem to byłem pod giga wrażeniem !! ale w związku , że kolega jest na 1 serii , to nie będę się rozpisywać zbyt szczegółowo , ci co widzieli 2 serię będą wiedzieli o co mi chodzi  ps CherryGrove jeśli już teraz lubisz flattershy , to po 2 sezonie pokochasz ją i będziesz bardzo zadowolony z 2 serii !! 
Góra |
|
 |
CherryGrove
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 22 wrz 2012, 23:17 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
@Liu_tenet Ja właśnie lubię wszystko co jest takie... miękkie xP Dlatego bardzo lubię Fluttershy @JANUR Mam taką nadzieję  P.S. Dziękuję Sun Shadows za sygnaturkę! 
Ostatnio edytowano 22 wrz 2012, 23:45 przez CherryGrove, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
 |
JANUR
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 22 wrz 2012, 23:38 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Sun Shadows
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 23 wrz 2012, 10:51 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 01 gru 2011, 17:04 Posty: 1384 Lokalizacja: Equestria
Gra w: Minecraft, Mount&Blade Warband, Zanzarah, Heroes V, i za niedługo Divinity II
|
@Janur A ja się chciałem rozleniwić, poczytać i pograć... A tu już muszę robić własny  @Cherry Nie ma za co... Element Hojności to ja... Szkoda że mi nie wyszedł przy teście  @Liu Flutterka jest lepsza od Rainbow. Twardsza i w ogóle. Pamiętasz co wyczyniała w "Lesson Zero"? Albo to co Janur mówił. (Chociaż ten odcinek był jakiś taki przerysowany). Hurricane Fluttershy to rekompensowało. No i scena łóżkowa 
|
|
Góra |
|
 |