|
Autor |
Wiadomość |
Sun Shadows
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 27 wrz 2012, 16:47 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 01 gru 2011, 17:04 Posty: 1384 Lokalizacja: Equestria
Gra w: Minecraft, Mount&Blade Warband, Zanzarah, Heroes V, i za niedługo Divinity II
|
JANUR. Ten odcinek ma gorszy dubb od polskiej wersji... Był robiony na szybko przed normalnym tłumaczeniem. I uwierz mi, w dzisiejszych realiach, jak 15 latek ogląda kucyki to jest gorzej niż 20-paro. Bo po dwudziestce ludzie są normalni i ich życiowym celem nie jest narysowanie kaktusika na zeszycie kolegi. Poza tym, to już jest okres rozpaczliwego walczenia o męskość i dorosłość 
|
|
Góra |
|
 |
|
JANUR
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 27 wrz 2012, 16:59 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
no ja już mam to za sobą i faktycznie w moim środowisku koledzy i koleżanki z pracy , a nawet z poprzednich szkół , są już zupełnie inni niż w czasach szkolnych . niektórzy moi koledzy się już ożenili i mają dzieci kilku letnie , wiem bo czasami przychodzą z nimi do mojej pracy , a inny kolega wyjechał do Finlandii na studia , a drugi do Portugalii , też do szkoły . więc ci wszyscy moi znajomi ze szkół , to teraz zupełnie inne towarzystwo jest , mniej dziecinne i tak dalej .
Góra |
|
 |
Mr.Octopus
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 27 wrz 2012, 17:12 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Dołączył(a): 10 lut 2012, 16:23 Posty: 154 Lokalizacja: Na końcu niczego
Gra w: gre
|
Ej ja mam 15 lat i moim życiowym celem nie jest narysowanie kutasika w zeszycie czy udowodnienie jaki to ja jestem ,,męski'' i ,,dorosły'' . Ja tam żyje swoim życiem i nie lubię gdy ktoś wkłada mnie do koszyka razem z moimi ,,typowymi'' rówieśnikami.
_________________ Nie ma
|
|
Góra |
|
 |
Sun Shadows
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 27 wrz 2012, 17:49 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Minecraft, Mount&Blade Warband, Zanzarah, Heroes V, i za niedługo Divinity II
|
|
Góra |
|
 |
JANUR
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 27 wrz 2012, 18:08 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
no muszę przyznać , że ludzie odważni są, ja osobiście nie pokazałbym się na moim osiedlu i na żadnym innym z kucykami np na koszulce . ale wiesz zainspirowały mnie te filmiki , aby zobaczyć ten ponyment ( czy jakoś tak ) w Poznaniu i zapewne wybiorę się z CherryGrove .
ps z innej beczki ...... 1 i 2 seria kucyków zaczyna się wielkim otwarciem serii , odcinkiem 2 częściowym , ale 1 seria nie ma zakończenia podobnego do tego z 2 serii !!! czy to możliwe , że podczas produkcji 1 autorzy dopiero się uczyli i dopiero pod naporem fanów zrobili WIELKIE zakończenie w 2 ??
Góra |
|
 |
Mr.Octopus
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 27 wrz 2012, 18:24 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
@UP tak, serial znacznie zmienił się od 1 odc i jest produkowany trochę bardziej też pod starszych fanów. A ja nadal wstydził bym się powiedzieć, że oglądam MLP bo nie dali by mi żyć. Jeszcze jedno, tym czasem w World Of Warcraft Mist Of Pandaria http://i2.kym-cdn.com/photos/images/new ... 79/25e.png
_________________ Nie ma
|
|
Góra |
|
 |
CherryGrove
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 27 wrz 2012, 18:43 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: TES V: Skyrim, World of Warcraft, Mass Effect, Portal
|
@Mr.Octopus Haha, myślisz, że zrobili to specjalnie? Czy taki przypadek? I a propos WoW-a, wczoraj jak jedna osoba odważyła się napisać na ogólnym że jest brony to zaraz się okazało, że każdy jest i zamiast o grze to o MLP gadali x) @Sun Shadows Filmiki fajne, pogratulować odwagi twórcom  @JANUR Są fajne koszulki, które tylko Brony rozpozna, wiesz np. z "20% cooler" itp. No i trzeba iść na ponymeet 
|
|
Góra |
|
 |
Sun Shadows
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 27 wrz 2012, 18:53 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Prawda jest taka - większość ludzi nie zajarzy, nawet jak będziesz mieć Derpy na klacie (yay!). Ewentualnie się zdziwią. Są zerowe szanse, że wyskoczy ci hejter, bo nawet jak hejci to jest tchórzem i w "realu" nic nie zrobi. Jedynym problemem jest gimbaza, no i wtedy bez wsparcia lepiej nie startować i rekrutować zwolenników.
|
|
Góra |
|
 |
JANUR
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 27 wrz 2012, 18:56 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Mr.Octopus
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 27 wrz 2012, 19:09 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
To takie określenie na gimnazjum, miejsce gdzie przeciętny nastolatek ma IQ -2 .A przynajmniej się przyjęło, że tak jest.
_________________ Nie ma
|
|
Góra |
|
 |