|
Autor |
Wiadomość |
CherryGrove
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 01 paź 2012, 20:59 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: TES V: Skyrim, World of Warcraft, Mass Effect, Portal
|
Ależ, ja mieszkam w Canterlot, nie odwiedzam Ponyville zbyt często. Poza tym, gdy ja nie śpię, cała reszta kucyków - tak, ech. Cóż począć, taki mój los.
Oj tam to niech nagrywają i później się wytnie to co nudne albo to co nie pasuje xD Ale niech odcinki nigdy się nie skończą i trwają po wieki wieków!
|
|
Góra |
|
 |
|
Mr.Octopus
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 01 paź 2012, 21:35 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Dołączył(a): 10 lut 2012, 16:23 Posty: 154 Lokalizacja: Na końcu niczego
Gra w: gre
|
Ty przynajmniej gdzieś mieszkasz a obok mnie jest wielka skarpa gdzie kończy się świat i kilka innych atrakcji pokroju lasu w którym biegają szatanisici
_________________ Nie ma
|
|
Góra |
|
 |
JANUR
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 01 paź 2012, 23:18 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
MajkelloKróllo
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 02 paź 2012, 10:41 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Gra w: Nostale s3
|
Siemka jestem Michał mam 18 lat i od niedawna ogladam My Little Pony . Chciałem podziekować Liu_tenet za pokazanie mojego ulubionego kucyka  (Chrysalis się nazywa  ) ,CherryGrove za wkrecenie na forum i JANUR(owi) za wkręcenie w serial . (Dopiero 2 odc.)
_________________ Granie na kodach jest ZŁE ! | + mają - , - mają + !!!MAJKELLO JEST KRÓLLO!!! | SPRAWDŹ POKEMON 3d : viewtopic.php?f=56&t=11027
|
|
Góra |
|
 |
Liu_tenet
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 02 paź 2012, 11:10 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
Gra w: Seria TES, HoMM 3, strategie Paradoxu, seria ME, seria DA, seria AC, P:T
|
Nasze małe stadko powoli się powiększa, jak się wreszcie 3. sezon zacznie to pewnie już w ogóle będzie jazda 
|
 |
CherryGrove
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 02 paź 2012, 11:21 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: TES V: Skyrim, World of Warcraft, Mass Effect, Portal
|
Witaj w Equestrii MajkelloKróllo, pozwól, że znajdę Ci jakąś chatkę do mieszkania  @JANUR Byłoby nieźle, ale chodzi Ci o film tak? Musieliby wymyślić coś innego, żeby się nie powtarzało
|
|
Góra |
|
 |
JANUR
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 02 paź 2012, 11:26 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Mr.Octopus
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 02 paź 2012, 11:43 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Dołączył(a): 10 lut 2012, 16:23 Posty: 154 Lokalizacja: Na końcu niczego
Gra w: gre
|
@ JANUR dzięki .A co do My Little Dashi czy jak to tam to chyba sobie odpuszczę. Może jestem fanem ostrych przedmiotów ale do brutalnych morderstw mi daleko :3 A jeszcze jedno JANUR, twój awatar atakuje ponownie 2 godzinny film MLP ? Dla mnie bomba .
_________________ Nie ma
|
|
Góra |
|
 |
Liu_tenet
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 02 paź 2012, 11:48 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
Gra w: Seria TES, HoMM 3, strategie Paradoxu, seria ME, seria DA, seria AC, P:T
|
@Mr.Octopus Ty chybaś pomylił My Little Dashie z innym Ranbow Factory, czy Cupcakes, to jest bardzo przyjemny i przyjazny fanfik, bez żadnego grimdarka.  Co do filmu - jestem sceptyczny, niezbyt lubię mieszanie animacji z filmami aktorskimi, wolałbym zwykły, zrobiony we flashu, film. No i poza tym - wszystkiego najlepszego dla ciebie  Maszaj ciacho: http://1.bp.blogspot.com/-JEU-i7pX10w/Tq-yOZVbBqI/AAAAAAAAQYY/_WB4AWhLTKE/s1600/kusJZ.jpg
|
 |
JANUR
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 02 paź 2012, 12:28 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
nie nie my się nie zrozumieliśmy .... nie chodziło mi o dosłowne nakręcenie filmu z prawdziwym aktorem w świecie ludzi i animowanymi kucykami jak te przykłady wymienione powyżej ( lecz to by mi się też bardzo podobało !!!!!! ) myślałem bardziej o całości w stylu serialowym czyli rysunkowym .
ale obie te wersje ultra mi się podobają i naprawdę gdyby wybrano jedną z nich i nakręcili film to bym go obejrzał i kupił sobie na DVD jak tylko by się pokazał .
Góra |
|
 |