|
Autor |
Wiadomość |
Sun Shadows
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 21 lis 2012, 14:55 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 01 gru 2011, 17:04 Posty: 1384 Lokalizacja: Equestria
Gra w: Minecraft, Mount&Blade Warband, Zanzarah, Heroes V, i za niedługo Divinity II
|
Informacja o tym odcinku, bodajże "One bad apple" obiła mi się o uszy wcześniej. MA chodzić mniej więcej o to, że A skoro już o tym: Lista odcinków (niepełna): Czytam polską wiki, więc nie wiem co to ma do rzeczy, ale na stronce o odcinku o złym jabłku jest to "Członkinie Ligi Znaczkowej są rozbite, kiedy kuzynka Apple Bloom, Babs Seed, odrzuca zaproszenie do zgrupowania i staje się tyranem zdeterminowanym by uprzykrzyć im życie." Albo "google tłumacz: Reaktywacja" albo "tyran zdeterminowany by uprzykrzyć życie CMC" będzie lepszym badassem niż Somber.
|
|
Góra |
|
 |
|
Liu_tenet
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 21 lis 2012, 15:37 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
Gra w: Seria TES, HoMM 3, strategie Paradoxu, seria ME, seria DA, seria AC, P:T
|
Łahahaha! Podoba mi się ta fabuła. Nawet bardzo ![Devil ]:->](./images/smilies/devil.png) Chcę zobaczyć ucieleśnienie wszelkiego zła i sukinsynstwa, czystą nienawiść w tej dziewoczce  Oprócz tego czekam na Wonderbolt Academy bardzo, bo RD jest najsłodziaśniejszym, the most bestest ponikiem ever. Może będą jakieś retrospekcje z czasów szkolnych RD? Spike at Your Service kojarzy mi się z Bondem trochę, sam nie wiem dlaczego. A Spike swoją drogą się bardzo gustownie prezentuje w garniturze.
|
 |
Sun Shadows
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 21 lis 2012, 15:55 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Minecraft, Mount&Blade Warband, Zanzarah, Heroes V, i za niedługo Divinity II
|
RD to gupi kucyk łosiu! Prawdziwie fajna jest tylko Twilight! RD ssie! (cydr z kufla) To że małe dziewczynki się nią jarają, bo jest "odjazdowa" i dlatego Hasbro chce dużo z nią odcinów, żeby kasę zbierać, nie oznacza, że jest fajna! Bo nie jest! Tylko Twilight jest!
A Spike pracuje, nie gra Bonda. Idzie do pracy, bo nie ma kasy na dragi.
|
|
Góra |
|
 |
Liu_tenet
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 21 lis 2012, 15:59 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
|
Twilight jest tru kucykiem, ale nie jest tak tru jak RD, zdecydowanie  Spokojnie - będzie odcinek o Twilight to znowu awansuje na miejsce pierwsze... choć ex equo z RD  Szpieg też praca. Choć uniwersum MLP swojego Bonda już ma, więc Spike może być co najwyżej... Sherlockiem? Nie, TS już jest. To może... Rambo?
|
 |
Mr.Octopus
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 21 lis 2012, 20:46 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Dołączył(a): 10 lut 2012, 16:23 Posty: 154 Lokalizacja: Na końcu niczego
Gra w: gre
|
A wy śmiesznie mówicie Fluttershy . A jeśli chodzi o ,,Spike at Your Service'' to pewnie zostanie kelnerem czy pokojówką, bo to w końcu Spike. Sprząta i ogólnie jest takim przydupasem służącym Twilight
_________________ Nie ma
|
|
Góra |
|
 |
Sun Shadows
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 22 lis 2012, 14:24 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
I oto spoiler 4 odcinka... W minutę i 40 sekund kuzynka Applejack zdołała zepsuć dzień CMC, zastraszyć ich, przejść na złą stronę mocy (wiedziałem, że będzie SW) i wymieszać ich z błotem. Kto jest największym villainem 3 sezonu? O Sombrze możemy zapomnieć... No ba! Już powiedziała 2 razy więcej niż on. Oto link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xmDD3XHzl4
|
|
Góra |
|
 |
Sttark
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 23 lis 2012, 18:25 |
|
Casual |
 |
 |
|
_________________ Nigdy nie odwracaj wzroku – czy to od koszmaru, czy od prawdy
|
|
Góra |
|
 |
Mr.Octopus
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 24 lis 2012, 19:39 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
Już dobre 3h minęło od premiery a na YT nadal nie ma tego odc. To jest co najmniej karygodne i niedopuszczalne.
_________________ Nie ma
|
|
Góra |
|
 |
Liu_tenet
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 24 lis 2012, 19:43 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Mr.Octopus
|
Tytuł: Re: Bronies & Pegasis! Napisane: 24 lis 2012, 21:21 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
No teraz już jest. I tak powinno być. EDIT: Tak przy okazji wiedziałem, że tutaj już macie link. Dzięki :3
_________________ Nie ma
|
|
Góra |
|
 |