Oglądałem trzeci odcinek!! Ale pierwszego sezonu dopiero
Ja to tak trochę z tymi odcinkami do tyłu jestem Całkiem miło się to ogląda
A swoją drogą czy wy też tak macie jak gracie w coś na kompie że uznajecie że czymś tam zajmuje się jakiś wasz ulubiony kucyk?
Ja na przykład uznaje sobie że niby w WoT dowódcą mojego Konigstiger jest Rainbow Dash.
W Hearts of Iron uznaje iż (zawsze gram w kampanię od 1936, nie lubię krótkich kampanii, psuje to zabawę gdy jest za mało czasu na podbój) 1 stycznia 1936 Rainbow Dash obaliła reżim skrajnie prawicowy III Rzeszy i wprowadziła własny silnie bardzo lewicowy i postępowy ale jednak totalitarny ustrój i na podbój świata idzie wraz że swoją armią. W ten sposób o wiele milej gra mi się Niemcami. Do 1942 zajęli kawał ZSRR z Moskwą i Stalingradem włącznie a Armia Rezerwowa Johannesa Blaskowitza (8 dywizji), Grupa Armii "Anglia" Heinza Guderia (24 dywizje) i I. Lekka Armia Pancerna (3 dywizje pancerne panzer I) Kurta Meyera podbiły wyspy brytyjskie (Belfast zajęli sprzymierzeni Irlandczycy). Szkoda że nie da się ustawić głowy państwa na Rainbow Dash i zmienić ustroju. Ale od czego jest wyobraźnia??? Może i w grze pokazane jest co innego ale dla mnie rządzi ta która rządzi i jest ten ustrój który według mnie jest Co wy na to??
PS: Liu, ty weź pomóż, co? To już finały. Wiem co sądzisz o poganianiu i znam zasady ale to już ostatnia rzecz w jakiej bierzesz udział. Tylko potem screeny wyników ci dam i tyle w praktyce. W zależności co wyjdzie albo szukam czegoś do kontroli modów czyli ciebie o to nie pytam bo na tym się nie znasz albo montuję 1GB ramu a na hardare też się nie znasz.
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
Gra w: Seria TES, HoMM 3, strategie Paradoxu, seria ME, seria DA, seria AC, P:T
Świetna robota, naprawdę, niezbyt mam się do czego przyczepić. Jak w ogóle wygląda robienie wektorów? Wybierasz klatkę z odcinka i wzorujesz się na niej? Robisz kompletnie ,,na czysto" i bez naśladowania?
Gra w: TES V: Skyrim, World of Warcraft, Mass Effect, Portal
Wybieram klatkę i wzoruję się na niej Bardzo mi się podoba taka forma "rysowania" gdyż daje zadowalający efekt a z moim beztalenciem do rysowania ołówkiem to jest coś przyjemnego
Dołączył(a): 10 lut 2012, 16:23 Posty: 154 Lokalizacja: Na końcu niczego
Gra w: gre
@Sun Shadows daje. Dostajesz wiadomości później. Sam przez pewien czas nie wiedziałem, dopiero jak zobaczyłem spam wystawionych prac jaki miałem w skrzynce odbiorczej ogarnąłem .
Gra w: TES V: Skyrim, World of Warcraft, Mass Effect, Portal
Jutro zamierzam zrobić kolejny wektor, tym razem będzie to Sweetie Belle (jak już zacząłem to zamierzam skończyć CMC :3 ) Więc mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko, że go tutaj wstawię?^^
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 577 gości